• doğduğundan beri çocuğunun vücuduna şırınga ile çamaşır suyu enjekte eden ve jilet ile kesikler atan vahşi anne, tam bir yıl önce "ısınamadım, ölmesi için yaptım" diye ifade vermişti.
    29 yıl hapsi istenmişti, bugün yargılanmasına devam edildi.
    kaynak

    adına baba denir mi düşünülmesi gereken zat ise şikayetini geri almış, ve çocuğa kayyum atanmış.
    devlet koruması altına alınmış diyebiliriz herhalde.
    hayır şikayetini nasıl geri alabiliyorsun orospu çocuğu? bebeğine bakmak mı zor geldi.

    (bkz: anne babalara çocuk yapma ehliyeti verilmesi) olayı artık gerçekleşsin. bu ülkede net bir ihtiyaçtır bu.

    (bkz: bebeğine çamaşır suyu enjekte eden kadın)
  • bebeğe ısınamamak, ölmesini istemek zaten çok vahşice bir düşünce. lakin, bu nasıl bir hayalgücü amk? çamaşır suyunu damardan verip ölmesini beklemek nasıl bir düşünce?
  • bir yanda çocuk sahibi olmak için yıllarca tedavi gören insanlar , diğer yanda acımasızca çocuklarını öldüren anneler.

    dünya hiç adil bir yer değil.
  • ulan ne ilginç para falan başka da. kimi deli gibi çocuk ister olmaz kimiside bunu yapar.
  • (bkz: münchausen by proxy sendromu) vakası olabilir
  • lan ısınamadıysan niye öldürmeye çalışıyorsun? hiç yol yordam bilmiyorsan, al bebeği götür karakola ben bakamıyorum alın siz napıyorsanız yapın de. bırak orada, cehennem ol git nereye gidiyorsan.
    bir kez daha: dünya asla adil bir yer değil. onca çocuk özlemiyle yanan insan varken, böylelerinin anne baba olması hiç normal bir olay değil. dünyanın bokluğu bu, başka bir şey değil.
  • midem bulanıyor şu haberlerden bilmesek olmaz mı açacağınız başlığa da hay sokam
  • (bkz: #86730703) daha önce de yazdığım ve de pek çok diğer yazarın belirttiği gibi (bkz: munchausen by proxy sendromu) vakasıdır.

    annenin niyeti sandığınız gibi bebeği öldürmek değil bu yolla kendisi ve çocuğu için ilgi toplamaktır. bu hali ile bu sendrom çocuk ihmal ve istismarının bir türüdür. özellikle pediatristlerin temkinli olmaları gereken bir konudur.

    annelik kutsaldır, annelik böyledir, annelik şöyledir dedikçe işte böyle sorgulanamaz, öğrenilemez hale geliyor annelik. açıkça yardım istemek, bazı bünyeler için zor. bunu kabul edin. tıpkı yoksulluktan intihar eden biri gibi görmeli bu vakayı da, bu sonuç tek başına annenin suçu değil... kızını öldüren babaya katil değil diyen anne gibi görmeli bu bebeğin şikayetini geri alan babasını da.. ve gideceği tek yer cezaevi olmamalı annenin, rehabilitasyonu sağlanmalı. ve o bebeğin artık çok iyi koşullarda bakılacağından emin olmalıyız, yoksa ne desek boş.
hesabın var mı? giriş yap