• dikkat eksikliği ve hiperaktivite hastalığı tedavisinde kullanılan bir ilaç.

    bir çeşit amfetamin; amiyane tabiriyle lisdexamfetamine. l-lysine-d-amphetamine formülü ile dexedrine'nin etkisini gün içine yayılmasına imkan sağlar. vücud tarafından d-amphetamine haline dönüştürüldükten sonra etkisini gösterir.
  • garp'ta substance abuse olarak tabir edilen duruma imkan vermediği için son zamanlarda popülerliği artıyor.
  • su final donemi hergun bir tane patlatip 5 saat araliksiz calistiran haptir. receteli satilir ancak bir tanidigniz vs varsa rahatca alabilirsiniz. saat 5 ten once almayin uykusuzluk yapar ama 6-7 saat sona oyle bir cokertirki kis uykuna yatmis gibi uyutur bu guzel icat. (bkz: konsantre)
  • sahsen adderalldan daha cok seviyorum. biraz gergin ve sanki insanin ici titriyormus hissi yaratiyor. genelde, konsantrasyon gereken onemli islerimin oldugu gunlerde sabah 50mg alip butun gun cok guzel calisabiliyorum. ınanilmaz bir focus ve motivasyon sagliyor. diger smart drugs ve benzeri durumlar icin:

    (bkz: genome flow project)
    (bkz: bulletproof coffee)
    (bkz: modafinil)
    (bkz: biohacking)
  • yurtdışına gidersem antidepresan ve concertaya elveda ettirecek ilaç galiba bu
  • etkin maddesi lisdeksamfetamin olan evropalarda elvanse ismiyle reçete edilen dehb ilacı.

    kırmızı kan hücreleri bunu l-lizin ve deksamfetamine parçalar, bu yüzden ilacı istismar etme olasığı azalır.

    metilfenidat'ın cevap vermediği vakalara iyi geldiği oluyor. ama bende değil.

    concerta beni depresif yapınca buna geçtim, güya daha iyi hissetmem gerekiyordu ama bildiğiniz mal gibi oldum. manik olsam ona da razıydım, en azından manik kafayla daha üretken olunuyor. bu ilacı alınca 6 saat boyunca bildiğiniz duvara bakıyorum, oturduğum yerden kalkasım gelmiyor, kelimeleri karıştırıyorum ve anksiyetem tavan yapıyor. konsantrasyon olarak sadece düz duvara bakmayı kolaylaştırıyor olabilir benim bünyede.

    geri döndüm concerta'ya maalesef. benim bünyeye daha uygun.
  • ne kokaini, ne otu ne, ne alkolu ulan bu madde cidden cok deli bir sey lan. bir arkadas araciligiyla önemli bir günüm icin aldim hastaligim olmamasina ragmen ve sanirim dozu fazla kacirdim. ben hayatimda böyle bir kafa hic bir seyde yasamadim ulan abi ben suan dünyayi ele gecirebilirim, amk felsefik 300 sayfalik kitap bitirip bir günde, 2 saatte 8 sayfa makale yazdim amk. simdi hala devam ediyorum enerji patlamasi yasiyorum, ishal ve agresifligim tavan yapti amk. bir sey yiyemiyorum bu ne lan dayi. bu ilac tanrinin varliginin kaniti amk, ben birazdan peygamberligimi ilan edicem herkese bol sans
    not : 27 saattir uyumuyorum
  • ritalin ve concertayı senelerce kullanmış biri olarak bu gün 30 mg sini aldığım ilaç.gün içinde editleyeceğim,yarında 50 mg testini yapıcam.hepsini editlicem.
    edit:30 mg 10 da aldım.1:15 de en yüksek durumuna ulaştı.6:11 de kayboldu gibi.0 yan etki ama düşük rush.yarın 50 mg denicem editlicem.
    edit:50 mg güzel rush yapıyor ama buradaki sözlükçülerşn dediği gibi(her zamanki gibi abartı) değil.bu gün 52 concerta 50 mg de vyanse aldım.fena değil.yakın zamanda ritalin ve medikinet testlerini de eklicem.
  • türkiyede satılıp satılmadığı konusunda net bir bilgi bulamadığım ilaç.
hesabın var mı? giriş yap