• shakhtar donetsk'in 14 milyon euro karşılığında corinthians'tan transfer ettiği 19 yaşındaki brezilyalı orta saha oyuncusu.

    şu video izlenerek bir fikir sahibi olunabilir hakkında:
    (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=exo5oey1umw)

    edit: ölü link güncellendi. bilkentli kiz araniyor'a teşekkürler.
  • fm 2008'de takıma aldığınızda muhteşem işler çıkaran genç yetenek. dün akşam fenerbahçe-shaktar maçında gördük. fm'ye kalırsa avrupa futbolunu yakında sallaması gerekir.
  • çok "villain" bir topçu.
  • menajerlik oyunlarının harikası. gerçekte de etiketine 30 milyon avro saymışlarsa da başkanı ikna edememişler. o kadar mı eder yahu...

    http://tr.eurosport.com/…ere_sto3428696/story.shtml
  • şampiyonlar ligi'nde durmadan gol atıyor durduramıyoruz. eğer kulübü ikna olursa barcelona alır bunu.
  • çılgın birşey. yetenek, şut, oyunu okuma herbişey var. 45-50 m€ dan pazarlık açılır diyorum.
  • £ 29 milyon karşılığında anji mahaçkala'ya transfer olmak üzere olan oyuncu.
  • çok büyük aptallık yapmış futbolcudur. oradan alacağı parayı 2-3 sene sonra ona verecek olan kulüpler elbet olacaktı. ama o 2 sene bekleyemedi. rusya'da futbol yaşamına devam edecek. yazık ne diyeyim. futbol adına üzücü, endüstriyel futbolun en güzel örneklerinden biri bu adamın shaktar donetsk'ten anzhi makhachkala'ya transferidir.
  • ne oyunculara ne paralar ödendiği şu piyasada kendisi için ödenen 35 milyon euro az bile, hele bunu ödeyen takım da anzhi makhachkala ise bonservisi gayet uygun bile diyebilirim. anzhi bu adamın yanına saçma sapan adamları doldurmayıp ilerleyen zamanlarda mantıklı transferlerle takımı güçlendirip hedeflerini büyütürse hem willian hem de anzhi açısından çok daha mantıklı olur. umarım böyle olur da bu kadar yetenekli bir adam para uğruna rusya'da harcanıp gitmez. shakhtar'ın da bu transfer için bu kadar acele etmesi de ayrı skandal, lucescu nasıl buna izin verdi onu da anlamadım zaten. dortmund maçı öncesi takım için böylesine önemli bir oyuncuyu takımdan göndermeleri şampiyonlar ligi'nde pek de hedeflerinin olmadığının da göstergesi bir bakıma. şu adamı sezon sonunu bekleyip satsalar belki de transferi için çok daha büyük bir rekabet ortamı oluşacaktı ve daha büyük paralar ödenecekti. adam tam şampiyonlar ligi'nde ismini iyice duyuracekken adamı apar topar gönderdiler resmen.

    edit: 35 milyon euro karşılığında sözleşmesinde serbest kalır maddesi varmış. fante'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.
  • transferinin iki gün içerisinde netlik kazanacağı söylenen oyuncu. liverpool anzhi ve oyuncu ile anlaşmıştı ve transferin bugün itibariyle sonuçlanması bekleniyordu ama tottenham'ın masaya oturduğu, anzhi ile de anlaştığı söyleniyor. willian'ın da tottenham'a yakın olduğu, liverpool'un fazla maaş teklif ettiği (tottenham'a göre haftalık 20-25k daha fazla olduğu konuşuluyor), transferin iki gün içinde sonuçlanacağı söyleniyor.

    elinde o bölge için lewis holtby, gylfi sigurdsson bulunan tottenham biraz açgözlü davranıyor, willian'ın sol kenar oynama becerilerini de göz önünde bulunarak transferi bitirmeye çalışıyor. ekstrası, liverpool'un transferi bitirmesi, tottenham'a ciddi rakip olmaları demek.

    her durumda premier lig'e gelmesi gereken, çok özel bir yetenek. alanı bir tık yukarı taşıyacak.
hesabın var mı? giriş yap