• en güzel the boxer rebellion şarkılarından biri. sözleri de şöyle:

    rest your eyes,

    this goes on for miles,

    watch it all go by,

    and in the night the lights went out,

    the world without end.

    and in the night the lights went out,

    the world without end.

    easy moves, from higher stakes,

    watch as it all goes by,

    and in the night the lights went out,

    the world without end.

    and in the night the lights went out,

    the world without end.
  • bilim kurgu filan diye heveslendiren lakin "the english town of kingsbridge works to survive as the king leads the nation into..." cikan bi dizi. allah belanizi versin.
  • ken follett'ın aynı adlı romanından uyarlanan mini dizi. baş yapımcıları ridley ve tony scott kardeşler. "the pillars of the earth"ün geçtiği kingsbridge'te, ama ondan yüz elli yıl sonrasında geçiyormuş konusu. "the pillars of the earth" kadar güzel mi çıkacak, bakacağız.
  • bir şey eksik diye diye izlemeye devam ettiğim dizi.

    hali hazırda eksiği anlayamadım ama cidden bir şey eksik.
  • neal morse'un solo albümü momentum'un kapanış şarkısı. mike portnoy'un davullarda yine coşum coşum coştuğu 33 dakikalık şarkı.
  • ken follett nam yazarın, uzun, çok uzun, çoooooooooooooooook uzun kitabı. aslında çok uzun da olmayabilir ama bana gurbet yolu gibi geldi. arkadaş her türlü bahtsızlığı gördük, lakin(filinta lakini) bir kere de br iş uz gitmez mi ya? yukarıda biri kemalettin tuğcu demiş, saygı duyuyor ve arttırıyorum: kemalettin tuğcu bile bu kadar ters işi bir araya getirmezdi. hiç olmadı sonu iyi bağlardı, içimiz rahatlardır. yok anam, bu kitap insanın kendini imtihanıdır. fenafillah makamına erişmenin yolu tahminimce bu makamdan geçer. benim gibi okuduysanız şayet, çooooooook uzun bir yolunuz var demektir.

    not: kitabı geri dönüşüm kutusuna attım. darlandım. vallaha darlandım.
  • senaryosu eski türk filmleri kıvamında, hayatın doğal akışına uymayacak kadar yoğun bahtsızlıklar zinciriyle örülü mini dizidir. kral 3. edward rolünde oynayan blake ritson hatrına izlemiş bulundum.
  • sevimli bir katharsis albümü.
  • ken follett'ın aynı adlı romanından uyarlanan beyin bedava dizi. her tarafı saçmalık dolu. adam gidiyor köye valilik yapan babasını öldürüp yerine geçen adama muhafız oluyor koşa koşa. kadın gidiyor adamı zehirliyor, adam kadının evinde nalları dikiyor ertesi gün cenaze namazını kılıyorlar kimse de demiyor bu adamı kim zehirledi diye.

    ayrıca adamı asmadan önce halka açık sünnet etmek nedir amk?
hesabın var mı? giriş yap