• microsoft tarafından xbox sahipleri için abonelik sistemi oyun oynatabilen bir servis. bu sayede aylık 18.99 tl'ye bir sürü oyunu oynayabiliyorsunuz.

    https://www.xbox.com/tr-tr/live/gold

    her ay belli oyunları bedava veriyorlar. bu ay için hangileri var derseniz.

    https://majornelson.com/…ith-gold-for-october-2017/

    netten araştırınca güzel oyunları eklediklerini düşünüyorum. tabii ki fifa 18 ya da nba2k 17'i beklemeyin hemen. nba2k 16 var listede. internette eski arşivlere bakabilirsiniz hangi ay neler gelmiş diye. bir oyuna 200 tl bayılmak yerine daha mantıklı. ayda 20 tl olsa 240 tl ye 3-5 oyun bile kar.

    edit: listeden kastım aşağıdaki site. orada ne zaman oyunun çıktığını, ne zaman xbox live gold'a geldiğini, fiyatını vs gösteriyor. xbox sahipleri bakabilir.

    https://www.tekrevue.com/…s-with-gold-list-details/
  • şuanda 2 aylık üyeliğini 6 tl e satan oluşum. yetişen alır.
  • aylık belli bir ücret karşılığı 2 xbox one 1 de 360 oyunu sahiplendiren, üstüne çokça oyuna da fiyat indirimi yaptıran ama bir sürü oyunu bedava oynattığı yalanı söylenen microsoft üyelik sistemi. güzel mi güzel ama 100 lerce oyunu bedava oynamak için * lazım.
    bu arkadaşi ben daha çok seviyorum çünkü bu ay * bedava ve indirmek için beni bekliyor.
  • 15 ekim'den itibaren yıllık fiyatı 439 tl olmuştur.
  • yaptığı zamla türklere adeta "sen oynama lan ayı" demiştir. 439 tl ne kardeşim?

    önümüzdeki ay bitiyordu aboneliğim. zam gelmeden uzatayım bari.
  • 2012'de 90 liraya senelik alınırken şimdilerde zengin işi olmuş servis. kardeşim, biz sürünmeye gelmişiz, kıt kanaat yaşa değerini bil diyorlar.
  • 15 ekim'den itibaren yıllık fiyatı 439 tl olması çok acı.

    biri konu ile ilgili change.org kampanyası yapmış, aslında ekşi el atsa yürür gider, fiyatı da aşağı çekerler bence.
    link
  • yaklaşık 2020 şubata kadar goldum var ama zam çok mide bulandıracak cinsten. 2019 ağustos gibi cihazı satar bir pc toplarım. başka türlü oyun oynayamayacağız.
  • fiyatını bi gecede neredeyse 3'e katlayan üyelik. hayır zaten bu şey online oyuna izin vermek dışında bir işe yaramaz. online oyun haracıydı xbox kullanıcıları için. iki kişi paylaşılabilindiğinden uyguna gelirdi. bu fiyatlarla bizim ülkemizdeki kullanıcılarına siz olmasanız da olur demiş. ps karşısında bu nesilde zaten kaybetmiş konsol diğer nesil için de çalışma yapıyor resmen. sony'nin kullanıcı karşıtı eylemleri de oluyordu ama en azından ülkemiz için daha çok çalışıyordu (yiyor ama çalışıyor).oyunları lokalize etme falan filan.

    kendine özgü oyunları pc kullanıcısına da ulaştıran, oyunların platforma ait olmasını çok istemeyen bir yöneticileri varken takdirimi kazanmışlardı (bunun sebebi kullanıcıya hoş görünme de olabilir, beni kadırmışlar sonuçta) ama böyle giderse diğer nesilde hangi konsolu alacağımız belli oldu.
  • yaptığı zam ile resmen kendisine küfrettirmiştir. %145 oranında zam be allahsız kitapsızlar
hesabın var mı? giriş yap