• akıllı saat ile akıllı bileklik arası model. temmuz 2017 ye piyasaya sürülmüş şu an için english versiyonu piyasada yok. fakat çince versiyonunun, sembollerle vs. global olarak kullabildiği iddda ediliyor. en önemli özelliği 45 gün şarjının yetmesi. akıllı saatten beklediklerimi karşılıyacak gibi. telefonu uzaktan kumanda olarak kullanacaksınız, bildirimleri okuyup, eğer önemliyse telefonu elinize alırsınız. aynı zamanda, adım sayar ve uyku kayıtı gibi mi band 2'deki tüm özellikler var. şeklide gayet şık abartısı yok. mi band 2'nin üst seviyesi gibi. ali expresste 70$'a bulunabiliyor. global versiyonunun çıkmasını bekliyorum, direk alırm zaten. diğer özelliklere ulaşmak için şuraya bakabilirisiniz: http://www.ebay.com/…it-ip68-1-28-gps-/152640974282
  • akıllı bileklik mi yoksa tekerleme mi olduğu anlaşılamayan şey. son teknoloji alet yap adını da böyle birşey koy. birçok kişi aletin adını söyleyemediği için almayacaktır.
  • yaklaşık iki aydır kullandığım saat.

    uzun süre mi band 2 kullandım. amazfit bip'i gördüğüm an, mi band 2'de olmayan ve olmasını istediğim tüm özelliklerin bu saate entegre edilmiş olduğunu farkettim ve saati hemen satın aldım.

    saatimden çok memnunum. bana maliyeti 300 tl'nin altında oldu ve bu fiyattan çok daha fazlasını bile gönül rahatlığıyla verirdim. çok iyi tasarlanmış, son derece başarılı bir akıllı saat. şurası şöyle olsaymış daha iyi olurmuş diyebileceğim hiçbir kusuru yok. beklentimi fazlasıyla karşıladı.

    kesintisiz nabız ölçümü modunda kullanıyorum ve şarjı 15 gün dayanıyor. nabız ölçümü kapalıyken bu süre 40-45 günlere kadar çıkabiliyormuş ki buna ihtiyaç duymadım bile. varsın her saniye nabzımı ölçsün. rakipleri 2-3 günlük şarj süreleri sunarken, 15 gün müthiş bir süre.

    koşu aktivitesi yaparken gps'i açıyorsunuz ve koşu esnasında kaydettiği hız, mesafe, nabız, yakılan kalori, yokuş datası, en iyi kilometre istatistikleri gibi çok sayıda istatistiki bilginin yanında koşu parkurunuzla ilgili harita datasını da kaydetmesi insanı daha bi' motive ediyor. koşu sonrası istatistikleri incelerken "bir sonraki koşuda biraz daha ileriden döneyim" falan diyorsunuz.* öyle çok da outdoor spor aktivitesi yapan biri olmayan beni bile spora teşvik etti bu alet. pek bi' sevişiyoruz kendisiyle.

    ek tecrübe editi: şarjın 15 gün dayandığını yazmıştım. bu bilgiyi düzeltmem gerekiyor zira 24 güne kadar kullanılabiliyor bahsettiğim modda. daha sonra kesintisiz nabız ölçümünü kapatıp da denedim. aldığım sonuç şudur. ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi son şarjdan sonra 37 gün geçmiş durumda ve batarya düzeyi %10'da. bu demek oluyor ki 3 gün daha gider o şarj. yani toplam 40 gün dayanıyor nabız ölçümünü kapatırsanız.
  • fitbit’in pebble saatleri p.ç etmesinden sonra yazılım desteği kesilen pebble time saatimin ölmesinden mütevellit bu saati sipariş ettim.
    ancak pil ömrü dışında memnun kalmadım. pebble’da alıştığım özelliklerin ve kullanım kolaylığının bir hayli gerisinde. iade gönderdim. umarım kabul olur.
  • saat dili güncelleme sonrası ispanyolca oldu. çözüm hakkında bilgisi olan varsa yeşillendirebilir.
hesabın var mı? giriş yap