• stres dolu sokaklar ve ruh hastası rhymelar

    selamın aleyküm arkadaşlar. bi saniye müzigin sesini kısayım.

    sizin böyle dünyaya zarar verdiğinizi hissetiğiniz oluyor mu? meseka aldığınız nefes bundan yıllar sonra birinin ihtiyacı olan son nefesmiş gibi. ya da bu cigerlerinizden çıkan karbondioksit yıllar sonra son buzulun erimesi için oluşan sera etkisine katkı sağlayacak bir kıyamet kıvılcımı gibi hissediyor musunuz? uzun zamandır kafamda bunlar var. acaba benim aldığım nefes yüzünden ileride hangi masum can verecek.

    benim çok yakın arkadaşım serhat var. büyük manitacı. telefonlaştık çay kahve içelim de yine boşluğumuzu kahve köşelerinde dolduralım dedik.

    -serhat kimle mesajlaşıyosun ya daha yeni geldik hemen telefona sarılıyon
    +tamam abi ya. anneme tansiyon aleti alıcam da modelleri gönderiyom hangisini istediğini seçsin diye

    sonra bu harika kurgulanmış yalanı benim telefonumdan gelen o acı ve aydınlatıcı mesaj sesi paramparça etti.

    ***

    1 mesaj - gv serhat

    ayaklarında oje varsa hemen gidip asetonu alıyorsun. ojeleri siliyorsun tırnaklarından. sonra file çorabıni giyip ayağını makarna poşeti üstüne koyup foto atıyosun. acil bekliyorum.

    ***

    önce tepki vermedim. kafamda aseton, makarna poşeti file çorap kelimeleri yankılanıyordu. açtım tekrar okudum mesajı. sonra ekran görüntüsünü alıp kendime mail attım. önce tedbir sonra tevekkül.

    ben az önce en yakın arkadaşımın, sikine taşağına ayak süren bir manyak olduğunu ögrendim.

    ulan bu mesaj ne geçmişini siktimin diye sorduğumda ilk defa bir yüzün renginin siyaha döndüğünu gördüm. lan herif önümde karardı amına koyayım. o da durumun farkında, benim gibi birine kazayla yollanacak mesaj değil bu. ben bu ipnenin götüne teneke bağlar mahallede gezdiririm. can kimseye bahsetme bundan diye ağlamaklı bir sekilde dilendi. sonuç olarak yabancısı olduğum bir konuydu ve benim bu konuyla ilgili ayrıntıları almam lazımdı. ulan iyi hikaye dinlemek için bulunduğum ortamlarda bir gün kolumu bacağımı koparıcaklar sikeyim böyle adanmışlığı.

    -olum nesini anlatayım işte. bildiğin fetiş abi.
    +bilmiyom lan işte anlatsana
    -anlatmıyom lan göt
    +selin'in haberi var mı bu durumdan
    -sen var ya büyük orospuçocuğusun. tamam anlatıyom

    selin, aynıarkadaş ortamından bu yavşağın platoniği.

    abi mesela kadınla sevişirken ayak parmaklarını yalıyorum diye söze başladı. ulan göt o kadarını biz de hayal edebiliyoruz. başka neler yapıyon bu işin boyutları ne diye çıkıştım. bundan sonra anlattıklarını keşke duymasaydım diye düşündüm uzun zaman

    mesela, gün boyunca ayakkabi içinde kalmış ayaklar beni inanılmaz tahrik ediyor. yumuşacık oluyorlar ve biraz kokuyorlar. kokuyu duyunca boşalıcak gibi oluyorum.

    ulan bende de ayak fobisi var anasıni sikeyim. bu ipne anlattıkca reflüm azıyor. ağzıma agzıma geliyo 1 saat önce yediğim lahmacun.

    -bu kadar mı lan. dahası yok mu?
    +ya bilader başka kimseye anlatma gözünü seveyim. eğer anan baban üstüne yemin edersen daha ayrıntı anlatırım. aslında bana da iyi geliyo rahatlıyorum anlatınca.

    o kadar seri ve uzun bir yemin ettim ki argo izmir'den cashflow geldi yanıma. biladerim yapalım mi bir düet dedi. ya dur lan kuru sikerin düetini dedim. otur bak burda hikayenin krali var. neyse ben, serhat, cashflow oturduk çaylarimızi icerken bu hem mide bulandıran hem de gözlerimin çok fazla açılmaktan sulandığı mevzuyu dinlemeye basladık

    bu yavsak manitanı ayağını koklaya koklaya sevişiyomus onunla. sonra sanırım gaza geldi ve "kimi zama partnerimin ayak baş parmağıni mabadıma sokturuyom haci abi" dedi. hay ben senin dünyaya gözlerini actığın ameliyathanenin sargı bezini sikeyim ya. cashflow "hocam bu kadarı fazla sikerim böyle hikayeyi" dedi kalktı gitti. suç sokağı sakinleri'nden sonra bi duruldun sen daha iyisini yapabilirsin diye arkasından bağırdım.

    -olum sen gay mi oldun serhat'ım
    +ya ne gayi sikerim seni ha
    -valla sikerim mikerim deme bana bundan sonra inanırım.

    dalga geçtiğimi hissedince hikayenin şiddetini bir tık kıstı.

    file çoraplardan, ayak parmaklari arasında yer eden pamuklardan bahsetti. lan hikaye elimden kayıp gidiyor. hemen onu tekrar bir önceki gönyeye almak için kendimle ilgili bir bilgi vereyim dedim.

    -ben de sevişirken manitaları boğuyom olum bunda bir şey yok. herkesin bir bozukluğu var amına koyum
    +nası boğuyon lan. baya nefessiz mi bırakıyon
    -hem evet hem hayır. sen anlat her şeyi ben de anlatıcam

    benin itirafımdan sonra iyice gaza geldi.

    "abi ayaktaki kücük parmak var ya onun arası böyle ekşi ekşi kokuyo. ben orayi yalıyom bilader kafayı yicem amina koyayim. yaparken sorguluyorum bu eylemi ama yani uyuşturucu gibi. tek fark ayak parmağı arasını yalarken ölme ihtimalin yok."

    ulan sikeyim böyle arkadaşı ya. öğüre öğüre hikaye dinliyorum. bi de bu adamın kız arkadaslarını da biliyorum. kızlar tek tek gözümün önüne geliyo ve o kızlardan bir tanesi vardı, kız inanılmaz pasaklı bir kızdı. hatta "olum bu kızın ayağında mantar vardır" diye serhat' a söylediğim zaman serhat hafif bi gülümsemişti. taşlar şimdi yerine oturdu. en uzun sevgilisi oydu. vay anasıni sikeyim ya delircem yediğim içtiğim ayri gitmiyo bu adamla. herifle her buluştugumuzda "naber abi" diyip öpuyoz bir birimizi. lan herif manita ayağı yalayıp gelip benim pamuk şeker pembesi yanaklarımdan öpüyor.

    -olum allah seni belani vermesin. bi daha beni öpersen seni kitabını sikerim. senin bardağından su içen can'ı siksinler.
    +ahahahahah iyi oldu amina koyayım. şimdi günlerce düşün bu adam beni ne zaman öptü ben bunun bardağından ne zaman su içtim diye.

    sonra öldürücü darbeyi vurdu. "ben üstüme işenmesinden de hoşlaniyorum" dedi. ya ben kaşındım bu avradıni siktimin pandoranın kutusunu ben açtım.

    "banyoya giriyoruz abi yatıyorum ben yere üstüme işetiyorum. ınanılmaz tahrik ediyor beni. hele manita az su içmiş ya da antibiyotik kullanıyo oldu mu o yoğun koku beni bayiltacak gibi oluyo zevkten "

    sus edepsiz şerefsiz ipne. senin o ağız diye vucuduna konan deliğe sokayım. ya benim arkadaşım seri katil olma yolunda emin adımlarla ilerliyor amına koyayim. hayatımın bu evresinde arkadaşından korkan bir adam oldum. bu ne biçim fantaziler. ben sevişirken birini bogduktan sonra 3 gün katil olucam diye ağlaya ağlaya geziyom. sikerim böyle dümeni bu ipne beni kendimle yüzleştirdi.

    sapık orospuçocuğu seninle 1 hafta muhattap olmucam diyip kaltım gittim. sonra evde araştırdım bu mevzuları ulan ne kadar yaygınmış bu işler. baya adamların kendine ait porno siteleri falan var.
  • en yakın arkadaşlarımdan biri ayak fetişisti ve bu durum beni çok geriyor. birlikte gittiğimiz konferansta yanımızda oturan arkadaşımız topuklularını çıkartmıştı. kızın ayaklarına bakışını hala unutamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap