• vardır böyle bir şey. artık kesinlikle eminim. zira hugh jackman'ının karısından sonra hugh kadar beğendiğim yegane erkek olan james purefoy'un -ki benim lugatımda hugh kadar beğenmek çok büyük bir beğeniye ulaşmak demektir. bu onura yalnızca hugh jackman ve james purefoy layık olabilmiştir.- eski karısını gördükten sonra anladım ki ben kıskandığım için bana öyle gelmiyor, benim beğendiğim adamlar evlilikte kriter olarak güzelliği baz almadıklarından heralde çirkin hatunlarla evleniyorlar. ama haklı adamlar kendi güzelliklerine eş bulmak pek mümkün değil.

    al işte kanıt:

    bu james purefoy http://www.youtube.com/watch?v=cc2a0bt0te4

    bu da, ne kadar şanslıysa o kadar kılıksız olan eski karısı holly aird http://www.imdb.com/media/rm2890369024/nm0014773

    not: evet kıskanıyorum*
  • güzel kadınlar kavrayamaz bu olayı. kavrayamadıkları noktada da "çirkin şansı" deyip geçerler.

    çünkü işlerine gelmez.

    çünkü erkeklerin, sadece güzel kadınları istediklerini, geri kalan çirkin kadın grubunun hiçbir şansının olmadıgını zannederler.

    çünkü salaktırlar ama aslında farkında değildirler.

    çünkü şunu göremezler;

    esasında erkekler de her bir canlı gibi, güzel bir eş isterler. bu konuda hemfikiriz. ama bunun da bir psikolojik sınırı vardır.

    misal vermek gerekirse, söz konusu adam biraz yakışıklı diyelim. bu yüzden güzel kadın sıkıntısı da yok.

    bu adam, x süre sonunda dönüp arkasına baktığında, etrafındakilerinin "çirkin lan o" dediği, ama kendisine göre güzel gözüken çirkin hatunlar ile sadece kaliteli zaman geçirdiğini görür. hatta "hayatımdaki en iyi ve en mutlu 6 aydı" cümlesini bile kurar.

    çünkü çirkin hatunlar zekidir. erkekleri gerekli gereksiz bık bıklar, tripler ve -20 yaş ergen hareketlerle bunaltmazlar.

    e haliyle, belli bi noktadan sonra sürekli olarak güzel kadınlar tarafından kafasının sikildiğini gören yakışıklı erkek,

    "kafa huzuru > her türlü güzellik, bok püsür" formülünü benimser haklı olarak.

    en sonunda güzel kadınlara göre "çirkin", ama esasında kafa yapısı 10 numara "güzel" olan hatuna nikahı basar.

    tabi bu durumu görmek istemeyen hatunlar da durumu "yakışıklı adamların çirkin kadınlarla evlenmesi" olarak tanımlar.

    *yersen
  • hayatin derinliklerine yeterince nufuz edememis kisi tespitidir!

    yazar kisinin zanninca soyle acmak mumkundur: guzelligin (kimi durumlarda oldukca) goreceli bir kavram oldugu ve etkisinin 15, 20 hayde bilemediniz 30dk surdugu, sonrasinda alisildigi goz onune alindiginda (liv tyler, gwyneth paltrow tarzi) guzellikten cok `insan gibi sevmesini hayvan gibi sevismesini bilen bir kadin`la beraber olmak isteyen erkek kadar isini bilememektedir! tabii ki fiziksel cekicilik insanlarin iletisim adina ilk adimi attiklari saniyelerde onemli bir unsurdur, ancak kisiye uzun vadede getirisinden cok goturusu vardir!

    belki yararli olabilir diye bakilmasinda fayda gorulen seyler: (bkz: kadinlar kale gibidir), (bkz: fethetmesi kolay zaptetmesi zordur)
  • zannımca bir sebebi de sadakat arayışıdır.

    şimdi kabul edelim, tarih boyunca, kadın türünün pek lehine bir yer olmadı dünya, biraz da bunun getirdiği bir intikam hissi içinde. bakıyor ki, erkeğe ulaşabiliyor, hatta kalbin kırabiliyor, sonra güçlü bir erkeğe, sonra zengin bir erkeğe, sonra yakışıklı bir erkeğe ulaşıyor. aslında mutlu, erkeği yeterince zengin, yeterince yakışıklı, yeterince bok, yeterince püsür... ama genlerine işlemiş intikam duygusu, aç gözlülükle birleşiyor ve "biraz flört etsem birileri ile ne olur"dan başlıyor. kişisine göre boyut değişiyor.

    e erkek dediğin de insan, kalbi kırılıyor, yeni alınmış etek gibi kız arkadaşlara artistlik yapmalık bir aksesuar muamelesi görmekten de bıkıyor. sonra? sonrası malum, eğer hayat müsaitse, ne bileyim, giyimini kuşamını basitleştiriyor, hatta bir karış sakal bırakıyor, yalnız kalmak istiyor. işte o sırada "çirkin kadın" tabir edilen kişi de ortaya çıkıyor. bir şekilde adamımızın hayatına girip onu mutlu ediyor. sonuç: evlilik.

    not: çirkin kadın dediğin de o içsel intikam isteği yok mu? var elbet. ama genelde zeki oldukları için, entelektüel düzlemde ezip intikamını alıyor.
  • eger dogruysa beni mutlu edecek olan hipotezdir.
    bu sayede kesinlikle kenan imirzalioglu'nun benimle evlenecegine inaniyorum,yakisikli adam-cirkin kadin oldu bitti.
    dur hatta ben gidip bu basligin ciktisini alayim yanimda tasiyayim hep.

    edit budut: aman allah'tan sisko degilim,baksana yoksa halim nice olurmus.
  • yeterince çirkin değil miyim diye sorgulamama neden olan önerme.
  • sanırım bu bana has bir lanet. benim çok beğendiğim hiç kimse güzel bir kadınla evlenmiyor. ilk üçüm olan,

    hugh jackman,james purefoy, jim caviezel triosunun üçüncü ayağı olan jim caviezel'in karısını gördüm dün, hayretler içinde kaldım. hayretimi paylaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayınız.
    işte o ibretlik linkler:

    önce jim caviezel:
    http://www.dizifilm.com/…rum/showthread.php?t=94390

    şimdi karısıyla jim:
    http://www.google.com.tr/…g8qod590q&ved=0ccyq9qewaw

    yani bu kadar olur. ne kadar ayılıp bayıldığım adam varsa çirkin kadınlarla evliler. artık kesinlikle eminim, yakışıklı erkeklerin güzel kadınlarla işi yok, güzelikten evla şeyleri arıyorlar. canlarım * benim. valla içim umutla doldu şu an. bu adamlarla evlenmek için güzellik olarak bu kadarı yetiyorsa dünya sandığımız kadar da zor bir dünya değil galiba*. dünya kadınlarının yüzde doksanının bunlar gibi adamlarla evlenme şansı vardı, bu denli çekici olan erkeklerin sayısı bir elin parmağını geçebilseydi şayet.
  • bu da demek oluyor ki çirkin şansı diye birşey gerçekten de var
  • (bkz: #17005920)
  • ucuz avuntu.
    senin insan ilişkilerine ilişkin algın, "yakışıklılık" ve "güzellik"ten ibaret, dünyayı bu kadar dar bi çerçeveden algılayabiliyosun belliki.
    her türlü yarra yiycen sen haberin olsun. evlendiğin adam ne kadar yakışıklı olursa olsun; hem mutsuz olacaksın, hem de en kısa sürede ışıl ışıl bi çift boynuzun olacak. sonra gelip, ekşi itiraf başlığında kafa sikicen, salya sümük ağlıycan.
    o değil de, bizim milli takım çok teknik hacı.
hesabın var mı? giriş yap