• yamahanın süper yazıcılarından biri:
    model:crw-f1
    arabirim:e-ide
    cd-r yazma:44x
    cd-rw yazma:24x
    cd okuma:44x
    bellek mb:8
    erişim hızı:130 ms
    transfer hızı:6600kb/sec desteklenen format:cd-da, cd text, cd-rom, cd-rom xa, photo cd,video cd, cd-i, cd extra, cd-mrw, audio master
    kayıt metodları:disc-at-once, session-at-once, track-at-once, packet writing, multisession
  • cdlerin data yazılabilen kısmında eğer boşluk kaldıysa bu bölgeye yazı yazabilen grafik çizebilen bir yazıcı. sınıfında liderdir. eğer dics t@2* yapacaksanız data kısmı yeşil olan cdleri tercih etmeniz yararınıza olur.
  • dergide * reklamını gördüğümde disc t@2 özelliği ile "oha bunuda mı yaptınız" cümlesini sarfettiren, bu özelliği ile kullanmadan önce efsaneleşen, kullanınca ise bu kadar kasacağıma elimle üstüne resim çizerim rengarenk fikrine kapılmamı sağlayan cd yazıcı.
  • şu anda dünyada teknik olarak en gelişmiş cd yazıcı... bunun nedeni disc t@2 değil. bunun nedeni disk hızını değiştirmeden yazması, cd yi analiz biçimi ve markasını bilmediği her diskin maksimum hızını kayıt esnasında bulabiliyor olması... aynı zamanda audio master q.r 192+ kbit mp3 lerle yapılan cd lerde ciddi ses farkları sunuyor... ayrıca versatile disk kullanıldığında çok güzel disc t@2 yapabiliyor. ve son olarakta, şu anda cd nin altına mükemmele en yakın kayıt yapan writer... yerine alınabilecekler olarak ise plextor ve samsung var.
  • ilk aldığım zaman her türlü medyaya 44 hızla, 2 dakika 20 saniye ortalama ile dosyaları akıtan ve beni mutluluktan mutluğa koşturan, son zamanlarda ise 16 hızın üstüne çıkamayarak beni sinirden sinire koşturan aygıt.
  • halen populeritesi devam eden efsane yazıcı, ön paneldeki mavi led'i bircok insanin bu writer'i almadaki nedeni bile olmustur.
hesabın var mı? giriş yap