• malum partili bir yazar.

    gördüğün yerde besmele getir ve engelle.
  • başı boş sokak itleriyle mücadele eden bir yazar. haklı davasında başarılar diliyorum.
  • (bkz: engelle)
  • militan, hayvan düşmanı. işin tuhaf tarafı nefret ettiği köpekler gibi havlayıp duruyor.
  • twitter'daki başıboş köpek sorunu sayfasında gece gündüz nöbet tutup ses getireceğini fark ettigi tüm olayları sözlüğe taşıyan bir yazar. bazıları gerçekten duyurulması gereken olaylar tamam kabul, ama birçoğu da doğru düzgün kaynağı olmayan tamamen okuyanlari provoke etmeye sebep olan altı boş başlıklar.
    bu yüzden de derdinin gerçekten sokak hayvanlari ve bunlardan muzdarip insanlar olduğuna maalesef inanmiyorum. amaci daha çok "basligi nasıl açsam da daha çok tıklansam" gibi duruyor dışarıdan bakınca. kendisine bir eleştiri olsun şayet dikkate alırsa.
  • nerde hayvanlarla ilgili bir haber olsa anında (sözde) farkli hesaplardan entry girme, gündem oluşturma çabası başlıyor. bu vatandaş o hayvan düşmanı trollerden biri.kaç tane hesabı olduğunu sayamadim...

    tanım: birden fazla hesap sahibi kadrolu hayvan düşmanı...!

    görsel açtığı bu başlıkta baltayı taşa vurmuştur.
  • sözlük detoksu almamı sağlamış şahsiyet. kedi sever maskesi altında hayvan düşmanı. moderasyon ekibinde tanıdıklarının olması muhtemel yüce insan. ciddi bir mesai harcayarak köpek şiddeti ile alakasız içerikleri, sokak köpeklerine bağlayıp saçma sapan başlıklar ile sözlüğü çöplüğe dönüştüren ve tüm bunlara rağmen herhangi bir ceza almayan demokrasi aşığı.
  • köpek kovucu aletler varmış, muhtemelen köpeklerin duyacağı frekansta ses çıkarıp onları kaçırıyor. bu aleti kullanan bir vatandaşı eleştirmiş, hatta köpeklerden korkan dışarı çıkmasın şeklinde savunma yapmış bir zavallı. yediğiniz besinler israf, harcadığınız enerjiler ziyan resmen.
  • sözlüğün en büyük hayvan düşmanlarından ve provokatörlerinden birisi.

    burada da yazdığım üzere (bkz: #124112947) false flag tekniğini kullanarak kendisini bir hayvansevermiş gibi gösteriyor ardından olaylara saçma tepkiler vererek tüm hayvanseverlerin zan altında kalmasını sağlıyor. hiçbir hayvanseverin linç girişiminde bulunmadığı sudan bir olayı sanki linç etmişler gibi lanse ederek başlığı okuyanlara "bu ittaparlar hep böyle, bu köpektaparları öldürmek lazım" gibi yorumlar yaptırtıyor.
  • hdp'li görünüp milliyetçilerin sinir uçlarına dokunarak hdp'ye tepki toplamaya çalışan mhp'li yazar felly nurtado'nun köpek düşmanı olan versiyonu. hayvansever görünüp hayvanseverlere tepki toplayacak şekilde algı oluşturmaya çalışıyor. ulan hadi siyasette trollüğü anlarım, para için analarını bile satarlar. senin köpek düşmanlığından ne çıkarın var be kardeşim? ülkede bir milyon sorun varken bu konuya hayatını adamışsın resmen.
hesabın var mı? giriş yap