• soğukta beklediği için aracına aldığı yolcu tarafından 3 kurşunla vurulup ağır yaralanan taksicidir.

    https://twitter.com/…glu/status/1752977142890082467

    edit: taksici hayatını kaybetmiş.
  • sosyal çürümüşlük örneği budur.
  • lütfen birisi şaka falan desin, viral olması için çekilen yalan bir video desin. böyle bir iyiliğe böyle bir sonuç, soğukkanlılık, sonrasında güvenmeyeceksin demesi akıl almayacak bir durum. serbest gezmeyi bırak nefes bile alması bu dünya için zarar olan bir ruh hastası.
  • patlamaya hazır barut fıçısı gibi dolaşan o kadar çok adam var ki birisine rastlamadığınız için kendinizi şanslı hissedebiliyorsunuz. ne yazık ki bu sefer mesleğinin hakkını veren birisine rast gelmiş.
  • izlerken elim ayağım titredi, kahpenin evladı ya. ya gerçekten bu insanlar iyiliğin i’sini bile hak etmiyor ya.
  • umarım taksici sağlığına kavuşur ama daha sonra arkadaki silahlı zargananın akıbetini tahmin edemiyorum. bir de "yaa, kimseye güvenmeyeceksin" gibisinden bir şey söyleyip yığılmış olan adamı tokatlıyor inerken. bunun kimliğini resmini bilbordlara basıp aylarca meydanlarda sergileyeceksin. buna öyle bir muamele edip bunaltacaksın ki intihar edip kurtulmak istese bile müsade etmeyip olmayan aklını da uçuracaksın bunun. öyle bir hâle getireceksin ki hayatı boyunca gördüğü her 4 tekerli nesneye secde ederek "borcumuz nekkadar" diye yalvarıp duracak.

    olaydan bağımsız, genel olarak yolda kedi köpek hariç hiçbir canlıyı kendin gibi saf belleyip ne şefkat göstereceksin ne de yardım edeceksin arkadaşım. dilencisini ayrı zorla cam temizleyenini ayrı kekosunu ayrı görmezden geleceksin. hiç var olmamışlar gibi davranacaksın. insanların birbirini tanımadığı büyükşehir gibi yerlerde kimseyi aracına almayacaksın. daha iki lafı bir araya getiremeyen zargana sanki bir filmin son sahnesini oynuyormuşçasına çıkmış "yaa kimseye güvenmeyeceksin işte" diye aklınca racon kesiyor adama, gerçeklik algısını kaybetmiş tamamen.
    böyle olaylar sadece olaya maruz kalan kişiyle sınırlı değil. o olayı gören, duyan, okuyan, sosyal medyadan izleyen herkesi travmatize eder dolayısıyla toplum ruh sağlığına zarar verir. bunun üstüne daha çok şey söylenir de, neyse.

    şiddete özendiren dizilerin, keko kültürünün populer olduğu şu zamanda bu tipler böyle şeyleri nereden öğreniyor diye sormak anlamsız gerçi. bu yetmezmiş gibi şimdi bir de pavyon özentiliği peydah oldu, o da apayrı konu.

    edit: taksici vefat etmiş. söyleyecek söz yok.
  • adamın rahatlığına bak aq. herhalde tek gerekçesi bu kadar rahat olmasının yaptığının yanına kâr kalacağını biliyo olması.
    vahim, insanlar böyle böyle yozlaşıp kimseye yardım etmemek istiyor işte.
  • ben bu o.ç'nun paralarımla vergilerimizle beslenmesini bakılmasını istemiyorum. bunu ya kurşuna dizin ya asın gerekirse acı çeksin önemli değil.

    keşke izlemeseydim bu nedir ya? idam referandumu vs gelse ben artık onay veririm.
  • t: yeryüzünde nadir bulunabilecek derecede katıksız bir orospu çocuğu tarafından vurulan taksici.

    bu katıksız orospu çocuğunun yeryüzünden yok edilmesi gerekir.
  • muhtemelen sabıkası olup şartlı tahliyeyle salınmış kişinin yer aldığı olaydır. ülkede şans eseri yaşıyor millet.
hesabın var mı? giriş yap