• istanbul büyükçekmece hicret camisinde görevli imam hatip. ergenekon terör örgütünün önderliginde 28 şubat sürecinde yaptığı vaazlarından dolayı halkı din farklılığı gözeterek alenen tahrik suçu iftirası ile 312. maddeden tutuklanarak yaklaşık 4 ay bartın da cezaevin de tutuklu kalmıştır.
  • oldukça sivri dilli, zaman zaman cemaat ile vaaz sırasında tartışmaya giren, sosyal medyayı etkili kullanan bir adam. aşağıda nasıl dolandırıldığını anlattığı video var. görüşlerini zerre paylaşmasam bile komik olduğunu inkar edemeyeceğim.
    geleceğin cübbeli'si olabilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=oqgbjahdbgy
  • internetten izlediğim tek bir videosunda dahi, izlediğim birkaç dakika içinde birkaç suç işleyen imam.

    bunu yazmak için başlığa geldim ki, ne göreyim; adam zaten aynı suçu daha önce de işlemiş ve cezaevine girmiş.

    bu tip cahil insanların halkı yönlendirebiliyor olduğunu bilmek ve halkın cehaletini de yan yana koyup düşününce, kendi içerisinde çok tutarlı bir durum oluşuyor aslında ama bundan çıkış yolu içinse tam tersi karanlık ve adeta bir kısır döngü söz konusu oluyor. gerçekten çok üzücü.
  • https://www.facebook.com/…eo.php?v=1014118958622816
    bu vaazi veren hoca. ağzına sağlık
  • charlie hebdo dergisinin bir nüshasını yırttığı için denizli'de bir camiye müezzin olarak sürgün edilmiştir.

    merak ediyorum charlie hebdo dergisini yırtmak islamın hangi kuralıyla çelişmektedir?peygambere hakaret eden necaseti yırtmayıp napacaktı?
  • "mahşer günü geldiğinde peşinden gittiğiniz liderinizle haşredileceksiniz" sözünü referandumdan önce söylediği için 312'den yargılanmasını anlattığı bir vaaz izledim.
    daha sonra da herhangi bir vaazını (sosyal medya konusuna takmış durumda, ben de onunla ilgili bir vaaz) izledim. komik bir adam.
    vaazlarının konuşmalarının tek ilgilisinin "müslüman" (bu da o kişinin tanımladığı müslüman) olduğunu vurguluyor. dolayısıyla inançla ilgisi olmayan insanların (ben onlardan biriyim mesele) bu adama verip veriştirmesini anlamsız buluyorum. bana göre de yobazca düşünceler barındıran biri fakat beni ilgilendirmiyor ki abi, adam kendi müslümanlarına söylüyor. ben inanmayan biri olarak onun videosunu izlerim.
    biraz bokunu çıkarıyoruz eleştirinin, gibi geliyor. osuruktan nem kapıyoruz. bence yanlış.
  • biraz sivri dilli bir hocadır...

    adam diyorki "tarikatı, şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır diyen kimse yanlış yapar, bunu söyleyen adamın tarikatının gittiği yol da yol değildir. kuranda böyle bir söylem yok, peygamberimizin (as) böyle bir hadisi yok. kendi tarikatinize adam toplamak için bunları söyleyemezsiniz diyor. sonuç sürgündür...

    cuma saatinde kendine dikte edilenden hariç şeyleri de dillendirdiği için birkaç kez teftiş edilmiş, sorgulanmış ve ardından sürgün edilmiş kişidir....

    kendisinin de her söylediğini doğru kabul etmemek gerektiğini bir konuşmasında "biz de gençken bazı şeyler konuştuk fakat sonradan yanlış olduğunu anladık" şeklinde belirtiyor. yani ister dinle ister dinleme.

    inançlı biri için söyledikleri ve iletmeye çalıştıkları değerlidir. inançsız biri için videolarını es geçip dinlememekte ayrı bir tercihtir. zaten inanmayan adamlara hitap etmiyor. söylemlerine katılırsın, katılmazsın.. devleti cemaat ve tarikatlarin sarmaya başladığı şu zamanlarda kendi cemaatine, bildiği doğruları konuşmaya çalışıyor adamcağız. memlekette düzeltilmesi gereken yüzlerce şey varken, sırat köprüsünden geçiren terlik, cehennem ateşinde yanmayan kefen pazarlayan adamlar varken şu adama ilk önce 1 sene kürsü cezası verip sonra da anadoluda bir camide vaizliğe sürmemek gerek "bence".

    kendisini tanımam, videolarına birkaç kez denk gelmişliğim vardır. vakti zamanında bir camide de cemaatle sohbet eden misafir hocalardan biri "sizden para isteyen bir hoca olur ise ben dahi olsam peşimden gelmeyin, kim olursa olsun peşinden gitmeyin, himmet parası vs isteyen olur ise de vermeyin" demişti. kendisinin kaderi de sanrırım yasin hoca ile aynı olmuştur çünkü dinciler ("dindar müslümanlar değil") bu tür doğruları insanın yüzüne konuşmayı seven adamları pek sevmezler. dini kullanıp sömürü yapamadıkları için pek işlerine gelmez.
  • allah razı olsun , yasin gündoğdu örnek bir insan , örnek bir din adamıdır yolun açık olsun .
  • bugün tesadüfen cuma için girdiğim bir camide imam olarak gördüğüm kişi. harbiden sivri dilli, sempatik bir adam. yine beş yüz yere gider yaptı.
hesabın var mı? giriş yap