• başlık tam açıklayıcı oldu mu bilemiyorum ama kısaca:

    yataş bedding'den aldığınız yatağı 120 gün boyunca deneyebiliyor, beğenmezseniz -şimdilik- 195 tl karşılığında ve fiyat farkı varsa ödeyerek yeni bir yatak isteyebiliyorsunuz.

    kampanya bizim için çok önemli değildi esasen, daha çok indirim vardı ona tav olduk da geldik. bilimsel (!) bir anket - deney olayları var... sana birkaç soru sorup eşinle senin ölçülerine göre bir seçki yolluyorlar mailine. o maile göre yatak seçmenin daha iyi olacağını belirtiyorlar. ikna da edici açıkçası.

    2-3 yatak üzerinde durmamızı salık verdi satış elemanı, konfetan bir kardeşti ona bir şey diyemem. athletic diye bir modeli var, orada ne kadar uzanıp, ne kadar anladıysak onda karar kıldık ve aldık. 2450 tl bayıldık. normaldir, değildir, çok önemli değil.

    önceki yatağı ağrılarımız arttığı için değiştirmiştik ama bu yatak ile de sorunlarımız çözülmedi. hakkımızı kullanalım istedik. pandemi var diye bizi ötelediler. nihayetinde bu pazartesi çağırdılar.

    orada seçim yaparken fark ettim, fiyatlar uçmuş! misal benim aldığım athletic 3200 tl olmuş, diğer baktığımız five serisi bir yatak 3500'lerden 4200'lere gelmiş filan.

    matematikçi aklım o zaman dank etti, bu adamlar bu işe giriyorsa mutlaka zarar etmedikleri için giriyorlar! benden five serisi için 4200 – 2450 + 195 = 1945 tl fark istediler.

    dedim ki bunu veririm, ok ama internete de yazarım... iki yatak arasındaki -haydi eski farkı geçtim- güncel farkı yansıtmanız daha etik değil mi? değil, dediler! e dedim bu şekilde ben de kampanya yaparım... çetele tutup yatak satıyorsun, altına imza atıyorsun, değiştiririm diyorsun ama farkı da yeni fiyat – eski fiyat üzerinden alıyorsun!

    uyanık bunlar. biz geç uyandık. diyecek de bir şey yok. ortada bir rezalet de yok aslında. hani yolunuz düşerse olaya bu eksende bakın diye yazdım. daima kâr eden bir sistemi var. fiyatları evirip çevirme işi zaten onlarda. doğru zamanda yatağı tanıyıp değiştirmek demek 1 aydan fazla sürer. o sırada da zaten fiyatlar güncelleniyor!

    1 saat takılın, yatakta yuvarlanın gerekirse, hatta uyuyun 1 saat... ama mutlaka doğru seçim yapmaya gayret edin. çeteleyi de sallayın, bir işe yaramadı bizde. sonra iade zaten yok, 120 gün desen altı boş bir kampanya!

    ha ne oldu dersen 3500 tl'lik yatağı 4395 tl'ye almış oldum! ki güncel fiyatı da 4200 tl idi, kampanyanın özeti!!

    vaktinizi aldım.

    edit: okumadan salak salak reklam yorumu yapan olmuş. okumayan varlığa da ne desem boş şimdi. femmi muhsin bir ağızla ameleliğimi paylaştım, siz yapmayın diye kibarca anlattım, reklam değil olsa olsa pr'dır bu! okuyun kardeşim, okumak iyidir...

    büdüt: rezalet demek haksızlık olurdu ama dikkat çeker, sevaba da girerim bence!

    son olduğunu düşündüğüm edit: yataş bedding'in bu işleri koordine eden takımında olduğunu söyleyen kibar bir arkadaş zahmet edip uzunca bir yazı yazmış. özetle iyi niyetliyiz, kurnazlık yok, ciddi emek ve kalite var, kumaş, çelik pahalandı, kampanya şartları, yatakları yeniden satmıyoruz, ... ekseninde bir yazı yazmış. kendisine teşekkür ederim. ben başlığa rezalet yazmadım diye çok da umursamadığım, okumayı bilmeyen bir kitleden linç yedim, yiyorum... yataş'ı da kötülemedim sanki. sadece kötü niyetli olmasa da iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum bu kampanyanın. zarar etmeyecek şekilde güzel tasarlanmış bir kampanya ve kesinlikle müşteri eksenli değil, benim görüşüm.

    uygulamada bir arıza var muhakkak ve mağazadaki arkadaşlar bu uygulamaya çok güveniyorlar. problem sanki buradan çıkıyor. gerisi ticaret işte...
  • reklam değil adam nasıl çarpıldığını anlatmış. şans eseri yatak alacaktım yataş firmasından iyi oldu bu başlık. başka yere bakayım.
  • kardeş yataş kayseri firması
    hiç bir şeyden uyanmadıysan oradan uyanman gerekirdi.
    tanım: kayseri merkezli bir firma tarafından yapılan kampanya
    ve bu firmanın zarar edebileceğini düşünen bir başlık yazısı
  • sözlüğün geldiği son hali özetler nitelikte bir başlık. sözlük ilk girdiyi okumadan, ezbere yorum yapan yazarlarla dolu. başlık sahibi başlığı her ne kadar yanlış koysa da...
  • adam reklam yapmamış rezalet başlığı açmış ama başlığa rezalet yazmadığı için reklam yapmakla itham ediliyor. *
  • yazar kişisi damdan düşmüş, sizde düşmeyin diye tecrübesini aktarıyor. düşüpte sizde bir yerinizi acımayın diye. yok reklam, yok curt. önce bi oku!
  • böyle kampanya yaparken acaba nakliye elemanlarını hiç düşünüyor musunuz?
    nakliye araçlarının yakıt-bakım giderlerini düşünüyor musunuz?
    oböyle kampanyalar daha çok sirkülasyona sebep olduğu için daha fazla agzoz emisyonu demektir. nakliye elemanlarının (beden işçileri) daha çok yorulması demek tir.

    başlatmayın yatağınıza. akseaur satın. bir yatağı 10 sene kullanıyoruz. şuna kaliteli nevresimler, terletmeyen kumaşlar, alezler, yastık kılıfları, organik yastıklar, organik bazalar (sunta yerine kenevir gibi) yapacağınıza kampanya adı altında millete yatak denetiyorsunuz. hem de korona virüs salgını zamanında.

    yataş, canım sen ne olsun istiyorsun? müşteriden değişim için aldığın yatağı nasıl dezenfekte ediyorsun? edemezsin ki bir de dezenfeksiyon masrafın çıkar. ancak yatağın ambalajını çıkarmamak şartıyla 120 gün içerisinde garantisi veriyor olmalısın.
  • müşteri memnuniyetini önemsiyor kılıfı altında klasik muz cumhuriyeti ticaretidir.
  • engelle yazan yazarların ne kadar boş olduğunu bize göstermiş kampanya.
    bunlar sözlüğün her yerinde böyle, engelle yazan adamı engelleyin pişman olmayacaksınız.
hesabın var mı? giriş yap