• rehber'e göre bu gezegenin... eeh, ne rehberi lan.
    gezegen, oralardan geçmekte olan bir yük gemisi şoförü tarafından bulundu, adı da bu geminin seri numarasından geliyor.
    gidiş zor, çünkü hep yokuş yukarı çıkmak durumundasınız. yani sürekli yükselmek lazım. "uzayda yükselmek mi olur piç?" demeyin, oluyor. o yüzden sağlam bir gemiyle gitmekte fayda var.
    sekiz memeli uzaylıları görünce beyni götü patlayan insanların hikayeleri doğrudur, neyle karşılaşacağınızı bilerek gidin. açık göğüsler, açık kıçlar olacak. kendinizi alıştırın.
    bir de 96mn5n34 marşı'nı söylemek zorundasınız, kim olursanız olun. sözleri iyi ezberleyin, şevkle söyleyin.
  • gezegendeki hakim canlılar 7 parmaklı oldukları için 7 tabanında sayı sistemi oluşturmuşlardır. bu ahval ve şerait içinde "ula amına koyim 9 rakamı ne geziyor lan orda o zaman" diye soracak insanlar şüphesiz ki olacaktır. 96mn5n34 gezegeninin ismindeki 9 rakamı; zamanında 96mn5n34 gezegeninde yaşamış ve uzaya çıkmış olan 9 menexisadanmslda243x e ithafen, 96mn5n34 dışı gezegen halkları tarafından konulmuştur.

    gezegenin adını orjinal dilinde telaffuz etmek oldukça zordur ve hatta yazmak da zordur. sadece duyabilirsiniz. yazmaya çalıştığınızda "naskjdn bbn kxzclnasldasdas4d52asd54asd.i.sadişçaşs" gibi saçma bir şey çıkar. buradan çıkarılacak sonuç;

    a ) bir menexisadanmslda243x'e asla gezegenin adının orjinalini sormayın
    b ) bir menexisadanmslda243x' ya asla gezegeninin adındaki 9 rakamının nerden geldiğini sormayın
    c ) bir menexisadanmslda243x'ya 7 parmaklı olmanın nasıl bir duygu olduğunu asla sormayın
  • * sekiz güneşe sahip olduğu için rahat bir uyku uyuyamazsınız, göz bandı falan alın.
    * gözleri kapatıp esnemeyin, ortak lisanda, "senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu," manasına gelmektedir. kafayı götü kırdırmayın.
    * okyanusları çikolatayı andırır, lakin ki öyle değildir, girmeyin. kaalosifo896m ile doludur okyanuslar, boku yersiniz.
  • orada rüzgar yoktur. rahatça işeyebilirsiniz.
  • yaşamınızı sürdürmek için avcı - toplayıcılığı seçebilirsiniz. yerel dilde "8 güneş batmadan asla uyuyamayan tek boynuzlu titanyumdioksit kaplama böcek" manasına gelen, xzt9 isimli canlılar biz karbon bazlı canlıların protein karbonhidrat ve yağ ihtiyacını büyük ölçüde karşılar. bunun yanı sıra kürklerini don olarak kullanabilirsiniz ve ayrıca güçlerinden de yararlanabilirsiniz. zira bu canlılar elektrik üretir ki ürettikleri elektrik hep 220 volt'tur.
  • * "doğru nedir bilmeyen bitki" manasına gelen 754kaşifû¦ isimli bitkiye hiçbir şey sormayın. ne iş yapacaksanız işinizden olursunuz.
    * xzt9'la karşılaştığınızda onu ele geçirmenin en önemli yolu, bir palmiye gibi davranmaktır. kollarınızı palmiye yaprakları gibi açın, az salının, kendini size teslim edecektir.
    * eğer ev kurmaya kalkarsanız asla perde takmayın, zira gezegenin canlıları oldukça meraklıdır. "n'oluyo burda amaoym?" diyerek basıverirler evinizi, o evden hayır gelmez bir daha.
  • trafik soldan işliyor. aman dikkat.
  • salak salak yorumlara bakmayın. söylendiği gibi dünyanın en büyük gezegeni değildir. dünyada gezegen yoktur. gezegen dediğin uzayda olur.
  • * canınız çikolata çekerse en yakındaki ağacın kökünü eşeliyorsunuz. zira ağaçlar tam çikolata olmasa da ona benzer bir maddeyi depoluyor köklerinde.
    * uzay gemisi şoförlerine asla ve asla gülümseyerek, "iki büyük kıçı gezegen osur," demeyin.
  • xzt9 avlarken dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi, xzt9'a oldukça benzeyen, fakat xzt9 gibi pembe olmak yerine fuşya renginde bir deri evrimleştirmeyi tercih etmiş* olan lnx^2 canlılarıdır. lnx^2 canlıları xzt9 'un tersine son derece saldırgan ve etoburdurlar. 96mn5n34 gezegeninde yılda bir kez (8 güneşi olan bir sistemde bir yıl nasıl hesaplanıyor inanın biz de bilmiyoruz) geleneksel olarak toplu xzt9 avı yapılır. bu av sırasında en çok karşılaşılan ölüm nedeni gezegende yeni olan göçmenlerin xzt9 ile lnx^2 'yi karıştırmasıdır.

    * : 96mn5n34 gezegeninin 8 güneşi olduğu için ve bu güneşlerin özel konum ve renk spektrumlarından dolayı o gezegende fuşya ile pembeyi ayırt etmek oldukça zordur. bir benzeri dünya gezegenindeki çoğu insanda görülür ki, tek güneşi olan bir gezegende bunu ayırd edebilenler yalnızca modacılardır
hesabın var mı? giriş yap