*

  • evcilik oynamayın keyfinize bakın.
    herşeyi akışına bırakın.
    hatta bırakın dağınık kalsın.
    elin piçinden kurtardığınız hayatınızın kıymetini bilin.

    gelen mesajlar üzerine zorunlu not:
    'elin piçi' lafına takılan yazarlar olmuş ve mesaj kutumu bombardımana maruz bırakmışlar.
    ben boşanarak canımı ve namusumu kurtardım o yüzden bırakın da sizin hergün tanımadığınız onlarca insana küfrettiğiniz bir mecrada ben canıma ve namusuma kasteden birine minik bir küfür edeyim.
    ayrıca kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak boşanırken tek kuruş nafaka ve tazminat almadığım gibi boşanmayı kabul etmesi için 30 bin lira borcunu ödeyip üstüne bir de araba verdim. (30 bin borcu geçmişe dönüktü. düğün ve ev eşya masrafları değildi. zaten o kadar masraf bile yapmadık. her şey olabildiğince mütevazıydı)
  • yeni hayatınızda yeni hatalar yapın, eskileri tekrarlamayın. elbette yeniden evlenmekten de korkmayın, o sizden korksun.
  • ayni hatayi iki kere yapmayin. *
  • boşanmamış bir insana verilecek tavsiyelerden pek farkı yoktur.

    toplum kurallarına kulak asmayın. hayatı istediğiniz gibi yaşayın ama kendinizi kullandırmayın. gözünüz hep açık olsun. daha detaycı olun. bir kere olumsuz bir durum yaşadığınız için neyi sevmediğinizi çok daha net biliyor olmalısınız. işte ondan uzak durun. bu işin şakası olmadığını gördünüz sonuçta.

    özellikle de çocuğunuz varsa karşınıza çıkan insanların not skalasında en yüksek değeri iyi kalplilik almalı. aşk bir şeydir; iyi niyetlilik, dürüstlük, çalışkanlık, kıymet bilme, saygı pek çok şey. bunlar yan yana geldimi o insana aşktan kuvvetli bir duygu besleyeceksinizdir zaten. en önemlisi de hiçbir şeyden korkmayın. hayatınız bitmedi. eksikli değilsiniz. hemen her şey aynı, sadece siz biraz yıprandınız. yine insanlar sevecek sizi, yine mutlu olacaksınız. önünüze başka başka fırsatlar çıkacak. belki de hiç ummadığınız bir dalda kariyer yapacaksınız. hayat devam edecek yani, gözünüzü ufuktan ayırmayın.
  • tavsiyem erkeklere : evinizde bir düzen olsun, düzensiz bir hayat yaşamayın.

    yemek, bulaşık, temizlik size zor geliyorsa yardımcı bir abla tutun. düzenli ev yemeği yiyin, temiz bir evde yaşayın. pis, dağınık, her akşam pizza/makarna yenen bir ev sizi tüketir. çocuğunuz varsa, onun ihtiyaçlarını karşılayacak bir ortam oluşturun.

    kadınlar ne yapacağını bilir zaten. bilmeyene de binlerce tavsiye versen boş.
  • buralarda yazan tavsiyelere kadar düştüyseniz tebrikler evrene bir oroborus daha kazandırdınız.

    edit:siktirtmeyin lan imla mimla diye attığınız mesajlarınızı :) , tutunmayanlar'a bir gönderme yapayım dedim. algınıza sokam afedersiniz, tutunun da kurtulun işte :p
  • ekşi sözlükte yazın, rahatlarsınız.
    spor yapın. mümkünse sporla veya başka bir faaliyetle beyninizi oyalayın. bir bakmışsınız ki sizden mutlusu yok.
  • bence boşanmış insanların tavsiyeleri alınmalı.
  • boşanmış insanların; hiç evlenmemiş veya boşanmamış olanlara verebileceği tavsiyelerin yanında esamesi bile okunmaz.
hesabın var mı? giriş yap