• kayıt sırasında ön tarafında god is dead, arka taraında ise fuck you yazan bir tshirtle gidin. böylelikle bulaşılmaması gereken atarlı bir ergen mesajı verebilirsiniz. cemaatten korur mu bilmem.
    dayak da yiyebilirsiniz.

    (bkz: sen ayrıl şöyle)
  • kayıt sırasında korunduysanız ikinci ve zor aşama olan sınıfta korunma geliyor karşınıza. işte burada bize gel, hep beraber oturucaz, pasta börek şaapcaz, yemek yeriz, pilav kaşıklarız, pide yaptırıyoruz, çiğ köfte yapacağız gibi argümanlarla gelen arkadaşlara gerekirse annem izin vermiyo diye bahane uydurun ama yine de gitmeyin. gerçi ben gittim birinde, tamamen kovulmayı göze alaraktan. elimde sigarayla önce eve girdim daha sonra evdeki arkadaşıma "karşim akşam içicez bizimkilerle gelmek ister misin" diye seslendim. sonrası malum zaten. sohbet etmeden ayrıldım evden yaklaşık 15 dakikada.
  • sınava hazırlanırken fem dersanesine gitmişseniz, üniversiteye başladığınızda size bir takım telefon numaraları verecekler, bu arkadaşlar size yardımcı olur okula alışırsınız diyerek. sakın onları aramayın ararlarsa da açmayın. uzak durun onlardan.
  • isveçli bilim adamları üzerinde çalışıyor...
  • gördüğünüz yerde basın şamarı. cevap da veremezler, kavgadan kaçınırlar.
    o bölgede tamamen sindirene kadar gördüğünüz, tanıdığınız yerde çekin kulaklarını.
  • size yaklaşanı tutup sikin. gelmezler bir daha.
  • mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi'ne gelirseniz böyle bir derdiniz olmaz. ama bölüm içerisinde tek tük olabilir. mesela bizim 67 kişilik sınıfın 20'si ablalar ya da abla görünümlü tiplerden oluşur. koloni halinde yaşar ve her daim toplu olarak hareket ederler. evet aynı anda yirmi kişi sınıftan çıkıp okul içinde de öyle dolaşırlar. ama en iyisi her gruptan insanla iyi geçinmektir, sağcısıyla solcusuyla. hepsinden farklı şekillerde yardım alıp yararlanabilirsiniz.
  • nerelisin sorusuna buralıyım
    ardından gelen nerede kalıyorsun sorusuna burada ailemle demektir. denedim %100 çalışıyor.

    haa öcü de değiller yani fikirler uyuşuyorsa kalınabilir ya da sohbetlerine gidilebilir. sorun yok bence. onu da denedim.
  • hamile kalın. son gelen bilgilere göre hamile olup sokakta gezenleri sevmiyorlar. birde üniversiteye gideni artık naparlar siz düşünün.
  • seni gözüne kestiren şakirt, akşama yine sınıf içinden bir arkadaşta toplanıp yemek yiyeceklerin söyler, çiğ köfte olur, köfte olur, bunun adı böyle çiğ köfte partisi tadındadır.

    işte o akşam gidersen orada 10-15 kişi olduğunu görürsün, yemek yenir, sofra toplanır, sonra bir adam gelir, salonda otururken herkes, çaylar dağıtılırken, bu adam konuşmaya başlar çatal diliyle. işte dostum sen pilavlı sohbetin ortasına düşmüşsün demektir.

    o gelen abi de kesin şu tipte oluyor, hiç şaşmaz, hiç biri benzemese %100 takımı benzer: http://galeri4.uludagsozluk.com/…/abiler_167553.jpg
hesabın var mı? giriş yap