• dünya'nın sonuna 34 gün kaldığını öğrenen; daha sonra yolları kesişecek, dünya'nın farklı köşelerindeki bir grup insanın hikayesini anlatan dizi. rob lowe da hayallerimdeki din adamını canlandırıyor dizide. asdfgh...

    --- spoiler ---

    bana sorarsanız bütün dünya'nın sonu goygoyu thewhitehorse trollemesi. onu da dizinin sonunda çok büyük bir twist olarak vermezler diye umuyorum. tabii yanılıyor da olabilirim...

    --- spoiler ---
  • karakterler kurgu olaylar cok orjinal. hatta kuyrukluyildiz, dunyanin sonu mevzusunu kaldir sirf 9 bolumde anlatilan hikayeleri detaylica isle 9 sezonluk kaliteli bi dizi cikardi ortaya.
  • yeni favorim.
    karakterler, hikaye, akış, örgü hepsi harika. nefis bir ingiliz aksanı dinlemek ayrı güzel.
    cast seçimi gerçekten süper, tüm oyuncular kendi karakterlerine nefis oturmuşlar. hele rob lowe nasıl bir rahip olmuş arkadaş.
    ay mutlaka izleyin, yeni bölümü çıksa da izlesek.
  • adeta bir bad boy peder barındırmakta olan dizi.
    (bkz: rob lowe)
  • son zamanlarda izlediğim en güzel işlerden biriydi.
    ilk sezonu digitürk'te taze bitti.
  • "şimdilik" 2. sezonu olmayacağı açıklandı.
    dizinin hikayesinin tamamlandığına kanaat getirmişler. devam etmeyeceklermiş.
    ikinci bir carnivale davası aslında.
    belki devam ettirilir diye bir sürü yeri açıkta bırakarak sonlandırdılar diziyi.
    --- spoiler ---

    hamile bir rahibe, kutunun içindeki kadın, şeytani bir maymun, nehri ikiye bölerek bir mucize yaratan ancak dışarıda mahsur kalan esas oğlan, esas oğlanın yerine geçen kötü ikizi, "sesler" duyan esas oğlanın kızı, herkesi bir araya toplayan gençlik meraklısı büyükanne , zenci komutan, büyükannenin bugüne kadar saklanması ve çocuklarına ulaşmaması vs. vs. vs. bir sona bağlanmadı.
    --- spoiler ---
    bence devam ederiz diye başladılar, sonra istedikleri gibi gitmedi işler, iptal ettik de demeden, dizinin hikayesi tamamlandı açıklamasını uygun gördüler.
    konuları çok güzel bağlamışlardı, oyunculuklarını da yerinde buldum.
    izlemesi gayet zevkliydi, ben digiturk dilediğin yerde'den izledim.
  • 2. sezonu çekilmeli bu dizinin. ama ingilizler kıldır, çekmezler
  • benim gibi buraları okuyup "sadece bir sezonmuş, gereksiz " deyip izlememezlik yapmayın, daha ilk bölümde sarıyor, digi kaldırmadan bitirin.
  • sayesinde uzun zamandır ilk kez dizi seyrediyorum (evet o meşhur dizi de dahil). uzun süredir televizyonda izlediğim en güzel şeydi.
    müzik, dizi ve film işi birleşik krallığın tekeline bırakılsın artık.
  • karakterleri, birbirinden kopuk başlayıp tek bir noktada birleşen hikayeleri ile çok hoş bir diziydi. bitmesi üzücü oldu.
hesabın var mı? giriş yap