• arka planda çalabilen yutup.
    ama verdiğiniz izinlere dikkat edin yapımcısı bağımsız, spotify üyeliğiniz varsa da benim gibi siyah teması için estetik amaçlı kullanabilirsiniz.
    bonus: ad block içeriyor.
    edit: gün itibariyle kapanan uygulama.
  • bu uygulamada youtube hesabınıza oturum açabilmeniz için micro g de kurmanız gerekmektedir
  • android youtube uygulamasının modlanmış hali.
    reklamsız, videoları arka planda ve yüzen pencerede oynatabiliyor ama indirme özelliği çalışmıyor.

    vancedapp.com
    telefonunuzda root erişimi olsa bile rootsuz kurulumu yapmanızı öneririm.
  • dahili reklam engelleyicisi olan ve arka planda video oynatabilen youtube uygulaması. bunun dışında resmi youtube uygulamasının aynısı. ancak bu uygulamaya google hesabı bağlayabilmek için microg uygulamasının cihazınızda yüklü olması gerekir. root gerektirmez. play store'da bulunmaz.

    https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/

    mart 2022 editi: 13 mart'ta vanced'in resmi hesabında desteğin sonlandırıldığı duyuruldu.

    nisan 2023 editi: artık normal videoları oynatamıyor, sadece shorts videoları izlenebiliyor. bu yüzden youtube revanced'e geçtim.
  • telefonuma apk yollu kendi sitesinden kurduğum ve en faydalı olduğuna inandığım application olur kendisi.

    kurulumda micro g yüklemiş olsanız da birkaç defa tekrar etmeniz gerekebilir.

    kendi telefonuna kurulumu yapamayan bilgisayar mühendisi kardeşimin telefonuna kuran ablası olarak arkadaş çevresinde havasını atmışlığım da vardır.

    (bkz: erkeklerin her konuda kadınlardan üstün olması)
    (bkz: inanmayın böyle şeylere)
  • tek kelimeyle youtube reklam killaaa! en sevgili programlardan.

    reklam hikaye, arka planda oynatma, indirip sonradan izleme gibi pro yeterliklere de sahip oluyorsunuz.

    root'lu telefonlarınızdaki sürümünde google play'de devamlı güncelleme gelince bozulmasını önlemek isterseniz, titanium backup programında youtube bulun "özel özellikler" sekmesine geçip, "google'a ilintile" seçip tekrardan "marketten ayır" seçerseniz sanırm artık güncelleme listesinde çıkmıyormuş.

    edit: titanium backup çözümü yemedi bilginiz olsun. bi kod yazip rootlu cihazlarda engelleyen bi yöntem vardi, bilâhare bulup yazarim size. şu an güncelleme kaldırma dışında çözüm yok.
  • açıkcası bu uygulama için, çiftlikbank gibi bütün hesapları toplayıp kaçacak gibi hissediyorum. ya da kullanıcıyı kullanıyor bilgi vs topluyor. her tarafta bu uygulamadan bahsedilmesi, (bkz: işe yarar android uygulamaları) gibi başlıklarda sürekli yazılması falan çok şüpheli.
  • açık kaynaklı bir benzeri için (bkz: newpipe)
  • google beynimizdeki nöron sayısını, microsoft bedenimizdeki hücre sayısını, ne bileyim facebook daha doğmamış çocuğumuzun adını ve geleceğini dahi bilirken "aman dikkat! xda'de dayının biri yazmış, göte gelebilirsiniz ha" denmesini, hele ki kimlik ve adres bilgileri internete düşmüş bir memleketin vatandaşı olarak, işin doğrusu pek umursamıyorum. zaten ciddi ciddi kulağımızın arkası bile s.kilmiş durumdayken bir kişi daha erişsin benim bilgilerime. zerrece umrumda değil.

    şey hesabı. "beni adamdan sayıp alacak örgüte zaten ben girmem. o örgüt ibrahim'e kaldıysa zaten örgüt bile sayılmaz". benim telefonumda kayıtlı 6 numarayla, annemle-kardeşimle "naptınız nettiniz" yazışmalarıma, çeviri-analiz işleri için aldığım-yolladığım mail'lere kaldıysa birisi, alsın tepe tepe kullansın. sonunda dürüp götüne soksa, yaptığı analizden daha fazla işine yarar.

    hasılı, android kullanıyorsanız indirin, kurun, kullanın. arkada/ekran kapalıyken çalması ve default adblocker'ı ile rutlamadığım (zira rutlasam üstüne çakacak "official" bir sürüm yapmaya değmeyecek) telefonuma indirdim, kurdum, yemek filan yaparken rahat rahat takılıyorum bununla. yok 5 dakikada bir reklam, yok ekran kapanınca youtube'un kapanması filan. sinir ediyordu, kurtuldum işte. tertemiz.
  • çevremden sürekli "o nasıl youtube ya." diye duyduğum uygulama. siyah temalısı çok iyidir, göz yormaz ve az şarj harcar beyaza göre. kurması da basittir. bir üst seviyesi için (bkz: yt music mod apk)

    edit: artık kurması çok daha kolay. buradan manager'ı indirip önce microg daha sonra youtube vanced'i kuruyorsunuz ve bu kadar.
hesabın var mı? giriş yap