• silopi' de yol kesip kimlik soran pkklı gruptan kaçmaya çalışırken molotofla yakılan kadın polis.
    olayda bir bekçi ve bir polis de yaralanmış. zeynep polisin durumu ağır.
    yazar notu: sizin yapacağınız açılımın içine edeyim.
  • bu insanları (pkklıları) adam yerine koyanın beyini sikeyim dedirten haber.

    http://gundem.bugun.com.tr/…3-yarali-haberi/1033819

    siktiğim yavşakları hala montaj şantaj desin dursun.

    anasını siktiğimin bi yavşağın emriyle bakanı görevden alırsan, sonuç bu olur. sen hala paralel de, montaj de. asıl paralel sensin, hain sensin. bu yavşaklara bu kadar yüz verdin, ne aldın sonuçta. bir kaç gemi daha mı kattın zaten karunvari olan hazinene.

    polis kalabalığı dağıtmak için tazikli su sıkmış. amına koduğumun ipneleri toplanmışlar bide yaptıklarının sonuca ulaşmasını mı bekliyorlar hala. allahın yamyamları, insan öldürmekten zevk alan yaratıklar. ama polis ne yapsın. bunu yapan bi türk olsa rahatlıkla silah kullanabilir. ama bu şekilde olunca yassak kardeşim. anasını siktiğimin açılımı zarar görür. türkler zarar görsün kimin umrunda. ne olduğu belli olmayan biri hiç umursarmı türkleri. sen anca aponun altına yat, söylediklerine sonsuz biat et. senin damarlarında dolaşan kanı seveyim. askerlikten fellik fellik kaçan yakınlarını okşayayım.

    şimdiki iç işleri bakanıda şahin olmuş işi gücü bırakmış paralelle uğraşmakta. senin işin zaten bu olmuş. ülkenin anası sikiliyor umrunuzda değil.

    not: http://siyaset.milliyet.com.tr/…1857912/default.htm
    görüldüğü üzere, beşir atalay polisin kalabalığı dağıtması hakkında da yakında özür diler artık. sahip olduğu vicdan bunu gerektiriyor
  • açılım bayrağı altında belki de yitip gidendir,
    onca beddua nereye gidiyor bilmiyorum..!
  • birilerinin teröristlerle pazarlık masasında kendi askerinden sonra kendi polisini de sattığını gösteren hain saldırı.
  • sözlükteki iki yüzlü hümanist yavşakların ölü taklidi yapmasına neden olan kadın polis.

    bahane göt kadar tabi; "paralelciler yaptı."
  • allah'tan kendisine acil şifalar, sebep olanlara kahırlar dilediğim vatan evladı.
  • akp'nin terörü zerre bitirmediğinin göstergesi. adamlar bizim için açılım bitti dedikleri an başladılar yine sapıtmaya. ondan sonra "hakkari'de havaalanı yapıyoruz yeaa" temalı reklamını götüne sokarsın.
  • lütfen ama açılım yapıyoruz türkiye'nin evlatlarını istedikleri gibi yakıp, öldürebilirler.

    tanım: hainlerce yaralanan bir başka insanımızdır.
  • başına gelenler silah bırakmayan bir terör örgütüyle masaya oturanların eseridir.
  • barış ve demokrasi savaşçılarının son olayı. yazıklar olsun. kendileri de çıkmıyor ortalığa, çoluk çocuğu salıyorlar. şimdi o molotofu atanı bulsan ne olacak ki? bulunsa bile ertesi gün salınacak. ne desek boş burada!
hesabın var mı? giriş yap