• dominos, pizza hut, little caesars, pizza bulls, pizza lazza benim teyit ettiklerim. papa john's da buyuk ihtimal bu grupta.

    "salam, sucuk, sosis vb. urunlerin tamami isil islem gormus pilic urunudur" diye yemeksepeti'nde uyarmislar zaten.

    dana etli urunler kullandiklarinda her pizzadaki maliyetleri 3 tl (50 gr) civarinda olacakken, pilic urunleri ile bunu 0.5 tl'ye cekmekte ve her pizzadan elde edecekleri ekstra 2.5 kar ile sagliginizla oynamakta sakinca gormuyorlar.

    dunyanin baska hicbir ulkesinde bunu yapmaya cesaret edebileceklerini de sanmiyorum.
  • dana sağlıklı da piliç sağlıksız mı? olsa olsa ucuza kaçmışlar sağlık ne alaka?
  • pizza locale zincir sayılıyor mu bilmiyorum ama kullanılan malzeme birinci kalite.

    zaten kaburga fümelisi olsun, antrikotlusu, pastırmalısı olsun. üfff.
  • yukarıda sayılan at ağızlılar pizza zincirleri olduğu için normal karşılanacak olay. bütün fakirlerin zevkleri ortalama altıdır, orta gelirlilerin zevkleriyse vasat.

    durumlarına isyan etmek yerine tavuk artıklarından yapılmış 'sucuk benzeri' ürünü savunurlar ve bu yüzden oldukları gibi kalmaya mahkumdurlar.
  • kendim yapıyorum hic boyle dertlerim yok. herkese de tavsiye ederim. hic bisey yapamıyorsanız evdeki bayat tost ekmeklerinden pizza yapın ama hazır pizzaları yemeyin derim.
  • sayılan markalar dandik birer pidecidir sadece.
    iyi bir margarita pizza, 10'ar malzemeli 10 çeşit pizzadan daha iyidir. taş fırında pişmiş, kokulu domatesi, kokusuz sarımsağı, mis gibi zeytinyağı, kaliteli peyniri (bkz: mozzarella), az ama öz dana eti (tercihen carpaccio) olsun.
  • o da birsey mi, et bile kullanan yok hepsi kemik, kikirdak, deri, bagirsak, toynak .
  • dünyanın hiç bir ülkesinde piliç kullanmıyorlar evet onun yerine domuz eti kullanıyorlar. arkadaşlar şu ezikliği üzerinizden atın bir artık. dana eti yerine müslüman ülkelerde piliç eti, gayrimüslim ülkelerde ise genellikle domuz eti kullanılır.

    domino's gibi firmalar normalde en altta bulunan fast food zincirleridir, yaygınlığıyla ve maliyet odaklı tüketim yapacak insanlara hitap eder. bundan dolayı tasarruf edilebilecek her 1 kuruş firma için değerlidir. ama ülkemizin koşulları sağolsun zincirlerin minimum maliyet ile satabildikleri ürün bile pahalı olduğu için, gerçekten kaliteli malzeme kullanarak yapan firmalarda zaten pahalı olan baz fiyatın üzerine psikolojik eşiği geçmemek için çok çıkamıyorlar. bunun sonucunda kendi karlılıklarından ödün vererek fiyatı dominos'tan olması gerektiği kadar farklılaştıramıyorlar. kafa karışıklığının sebebi budur.
  • hayatımda yediğim en güzel fast food pizzayı hamburg'da yedim. dominos hamburg.
    bu arada menüler arasında dağlar var. ayrıca bizdeki gibi güllaç kıvamında değil bildiğin dolu dolu hamurlu ve bol malzemeli yapıyorlar.
  • fiyat maliyet eksenli bakıldığında gayet normaldir.
    dominos gibi markalar 10 yıldır doğru dürüst zam yapmadan pizza satıyor.
    sizce bunu nasıl yapacaklardı?
    ben içine dana eti koyuyoruz deseler daha büyük şüphe ile yaklaşırdım.
hesabın var mı? giriş yap