• yani zaten zamanın ötesinden gelmek yeterince kötü değilmiş gibi bir de kısaltma mı olmuş bu bok. tey allahım yareppim. zamanın ötesinden gelemeyesiceler, orda kalıp büzüşesiceler. kafanızı zögeyim.
  • hamile kurbağaya verilen ad gibi bi şey.
  • büdüt kadar çirkin. hede ve dahi hödö kadar da itici.

    bir kısaltma olmasına rağmen sözlüklere has iğrenç yansımalardan biri gibi.
  • bunu yapanların götlerini açıp etrafta dolaştıracaksın öyle, belki biri erekte olur da siker bu salakları diye. ulan amına koyum ölen birinin ardından salakça nefret dolu bir entry giriyorlar, sonra bir de zöge diye ağlıyolar. kafanı sikiyim senin. ya da gider bir maç başlığına provakasyon amaçlı bir entry girer. sonra zöge der başlar yine ağlamaya. o tarz bir entry hiç girme demiyorum bak dikkatini topla varsa eğer, sonuçlarına katlanacaksan her istediğini yapabilirsin. ama gelen en ufak bir tepki de hemen yanına destekçi çekmeye çalışman, senin aslında ne kadar zavallı olduğunu gösterir. bazı yazarlar filan çok arabesk bir laf olmasına rağmen “klavye delikanlısı” diyorlar hani mahlasla yazı yazanlara. haklılar valla. ama dur ne haklısı? bunlardan klavye delikanlısı bile olmaz. daha yazdığını beğenmeyenin, beğenenden çok olmasına bile katlanamıyor.

    zöge: çok salaksınız lan keşke ölseniz.
  • isterse üstünde ölümsüzlüğün sırrı olsun, bunu gördüğüm her entry'yi anında kötülüyorum. normalde çok kötü vermem pek troll olsa bile ama bunu gördüm mü dayanamıyorum. kurban olayım yapmayın.
  • zöge açıklamasını geçmişte kullandım mı hatırlamıyorum kullandıysam da allah belamı versin ama şimdilerde gördüğümde dayanamadığım eksilediğim çırpınış kusuntusudur.
  • acındırma editi. cook itici. bunu yapanlarin haftanin begenilenlerinde ust siralara yerlesmesi de daha kolay oluyor gibi. ulan arkadas. çok kötüye basmaya korkuyorum zöge yazacaklar simdi millet $ukelaya abanacak diye. ben de yaptiysam gelin agzima sıçın. oyle de igrenc, oyle de kepaze.
  • her okudugumda 'koyayim o gote' tepkisi verdigim edit bicimidir.
  • sevimsizovski. "edit imla", "edit budut", "edit gedit" varyeteleri bile daha, ee, daha naif. sacma sapan dizi karakteri lakabi gibi bu. "zoge partiye gidiyoz mu bugun kanka? kanka cansular nerde kaldi ya?" der gibi.
hesabın var mı? giriş yap