• kurulduğundan beri ağlayan, ezilen, hor görülen bir camia ve onun başkanına verilmiş güzel cevaptır.

    ya bunların şikeleri tescillenmiş, kupa iade etmişler, oynamaları gereken maçı şike yüzünden oynayamamışlar, hapis yatmışlar, rakip oyuncu at aldım ben demiş bunlar hala 30 sene öncesi için yazılan kanıtı olmayan kaynağı mesutun götü olan bir kitaptan yola cıkarak hak aramaya kalkacak kadar yüzsüz.

    ne demişler, beşiktaş kücüktür ama mide bulandırır.
  • bu açıklamanın muhatabı olsaydım insan yüzüne çıkamazdım.
    sonra dedim ki: (bkz: iyi ki galatasaray'lıyım.)

    tanım: bilezik gibi

    unutmadan; (bkz: beşiktaş jimnastik kulübü)*
  • üst edit : açıklamada mesut bakkal hakkında yasal yollara başvurduklarını belirtmişler. işin ilginci ilk günden başvurduk demişler. bu iddialar ilk çıktığında kitap 4. baskısını yapmıştı. galatasaray kulübü ne zaman mesut bakkal hakkında suç duyurusunda bulundu merak ettim. araştırdım ve sadece ahaberde kaynaksız bir haber buldum 4 gün önceye ait. mesut hocanın kendisine ulaşabilirsem soracağım bunu.

    (bkz: avrupada maclar masada degil sahada kazaniliyor)

    ahmet nur çebi‘nin açıklamalarını yanlış bulan bir beşiktaş taraftarıyım. ortada bırak mahkeme kararını soruşturma bile yokken kupayı bize verin demek işgüzarlık bile değil. türkiye’de mahkeme kararı bile yetmeyebilir.

    bununla birlikte galatasaray‘ın sizi sahaya davet ediyoruz demesi de biraz komik olmuş. bunu biraz atı alan üsküdar’ı geçti tavrına benzettim. son 2 yıldır kırılma anlarında ligde lehlerine yapılan hatalar, hataları yapan hakemlerden iki tanesinin kariyerinin bitmesi, sonra şampiyonlar ligi maceraları ortada.
  • alnının akıyla ifadesinden sonrasını okumadığım açıklama.

    edit: gs’lilerden gelen yoğun küfürlerden sonra halla halla bir tamamını okuyayımda ne demişler ki bir bakayım dedim.
    sonuç: geçmişte yaptığımız masa başı oyunlarımızı boşa irdelemeyin zira herkes zaten bunu biliyor. şimdi yine sizi sahaya davet ediyoruz, her zaman ki gibi yine sahada gibi görünen ama masa başı işlerle sizi yenmeye devam edeceğiz demişler.

    ha birde avrupada maçlar masada değil sahada oynandığından en son sanırım son 32 maçta sadece 2 galibiyet almamızın nedenini sormayın hepinize küfür ederiz demişler.

    edit2: aralıksız küfür yazıyorlar :) neden? çünkü savunacak bir yanları yokki küfürden başka. eski başkanlarının bile bakın galatasaray’ın içindeki galatasaray’ın başındaki adam “gs nin şike yapmadığına %100 kefil olamam” diyorken sizin böyle savunmanız komik değil mi?

    birde bu malların içinde salakça küfür edenler var. mesela biri yazmış, anası belli olmayan diye. bu ne demek olum? 10 tane kadın ortak bir rahimde mi doğurdu beni embesil? bende kendisiyle alay ediyorum “babası yazman lazım gerizekalı” gibisinden dönünce mala bağladı karşı taraf. işte gs’yi savunan bu tarz embesillere gelde masa başı iş yaptığını anlat. beyhude bir caba içerisindeyiz ama yılmak yok:)
    ek olarak 1 gs’li düzgün mesaj atmış oda maşallah orhun kitabeleri gibi yazmış. tabiki okumadım zamanım olursa belki bakarım:)
  • sahada galatasaray'ın bileğini bükemeyince; büyük abisinin 28 şampiyonluk istemesi gibi, küçüğüde bir şekilde nemalanmak istedi. gerçi bunların önüne fazladan 2 tane atılmıştı ama doymamışlar demek ki!

    koca beşiktaş başkanı böyle rencide edilmemeliydi. ağlayarak değil, sahada kazan demişler garibim çebi'ye!

    (bkz: şampiyonların kupası müzesinde olur)
  • galatasaray ve ahlak. biri bunun şaka olduğunu söylesin.
  • açıklamaya bakmadım. bakmaya da gerek yok. klasik gs hikayesi. yüzsüz bir kitle bu. hiçbir zaman spesifik iddialara cevap vermezler. onlar der ki, biz uefa kupasını aldık. yahu sen ortaya atılan iddiaya bir cevabın varsa ver, uefa kupani git kendi aranda yine kutla. ama yok, kafasizlik da değil tabi tamamen, yüzsüzlük bu. utanmazlık. o yüzden bir manası yok.
    gsnin isminin geçtiği hiçbir dalavereyi temize çıkaramadığını ama bir şekilde tamamının hali altına supuruldugunu hepimiz biliyoruz. o yüzden bırakın eheremehere diye salya tukruk sırıta sırıta yazsınlar entrylerini.
    ve evet bunların tamamı sadece ve sadece başarı için desteklerler. iki sene kötü gittiklerinde neler olduğunu hepimiz gördük, neredeyse stadı yakacaklardi. daha tshirtle maça gidilen sezonun ilk günlerinde kombine yaktı bunlar. daha bhar aylarını görmeden 3bin kişiye maç oynadılar. yani o yüzden gs taraftarını ciddiye almayın. onlar senin benim gibi futbolsever değiller. onlar bildiğin her yol mubah yeter ki kupa gelsin kafasında bir grup. nasıl saygı duyup nasıl muhatap olabilirsin.
    haydi dağılın, bırakın rahat rahat oynasınlar burada.
  • adam itiraf etmiş ne bu yaygara kupa beşiktaş'ın hakkı.
  • türk futbolunun akpsi tarafından yapilan açıklamalardır daha fazla bir yorumum yok
  • beşiktaş jimnastik kulübü olarak bilinen takıma anlayacağı şekilde bir üslupla verilmiş türkiye'nin en başarılı kulübünün yaptığı açıklama.
hesabın var mı? giriş yap