• istatistiklere göre gün itibarıyla sözlükte 997551 başlık olduğuna göre açılmasına 2449 başlık kalan başlıktır.
    yalnız burada bir milyonuncu entry ile bir milyonuncu başlık arasında derin farklar olduğunu da belirtmek gerek, entrylerde numara olması ve entrylerin kolayca silinebilmesi nedeniyle sözlüğe girilen bir milyonuncu entry ile sözlükte bulunan entry'ler içinde bir milyonuncusu kavramları sözkonusu. diğer taraftan entry numarası göstererek işte x milyonuncu entry diyebilmek çok kolay, başlıkta is bu pek mümkün gözükmüyor. bu nedenle bir milyonuncu başlığı yazacağım diye nasıl bir talep olur bilinmez, sözlük tarihinde milyonuncu entrylere kasanların varlığı bilinmekte, ancak bu başlığı açmak için ne gibi çalışmalar yapılıyor henüz bilinmiyor.

    ne zaman açılacağı ise hmm...
    saat 24'e giderken günün başlıklarının üst limitinin 3000'e yakınsadığını ve bu başlıkların %11 ila %18'inin yeni başlık olduğunu düşünürsek, ayrıca zamanla azalan açılan başlık fonsiyonundan silinen başlık fonksiyonunu çıkartıp, tabii finalleri ve futbol liginin de bittiğini unutmayalım bir de aramaya inanmayanlar ve anket başlıkların artma durumu var... başlıkların da sabaha doğru işlendiği ayrı bir konu olmakla beraber,
    bir milyonuncu başlığın 11 haziranda törenle açılması planlanıyor. açılışı ssg adına bir moderatörümüz yapacak olup, tüm okur-yazarlar davetlidir.
    davetiyeler için lcv.
  • bugün açilmasi beklenen baslik
  • bir numaralı şişe gibi bişey... dikkatli olmak lazım...
hesabın var mı? giriş yap