• bu sefer israil'in gazze civarlarında taş üstünde taş bırakmamaya and içtiğini gösteren saldırıdır.. e adamlar 6 ay suskunluğun acısını çıkartıyolar, o kadar silahı yapıp yapıp sonra kullanmazlarsa yeni ve daha öldürücü silahları nasıl test edecekler?

    abd'nin ise "ee hamas füze atabilir, demek ki israil daha çok atmalıdır ki altta kalmasın" diye saçma bir tezle israil'i savunması ise trajikomiktir..

    en önemlisi ve söylenmeden geçilmemesi gerek nokta ise; 42 çocuğun ölümü.. nasıl becerebilirler orada bilmiyorum ama umarım huzur içinde yatarlar..
  • http://www.youtube.com/user/idfnadesk adresinden izlenebilen saldırılardır.

    hamas camilerde silahlarını saklayıp, camilerden füzeleri fırlatmaya başladı. ayrıca örgüt evlerini camilere taşımaya başlamıştır.
    buradaki amaç "ne de olsa israil camileri vuracak kadar delikanlı değildir." düşüncesidir. ancak içerisinde roketler bulunan bir cami tespit edilip vurulmuştur.
    şunu görüyoruz ki hamaslı militanlar artık camileri kendisine sığınak, örgüt evi olarak kullanamayacak.

    roketlerin, silahların ve militanların bulunduğu caminin videosu için: http://www.youtube.com/…mbhgj0&feature=channel_page

    ayrıca saldırılarda hamas'ın liderlerinden olan nizar rayyan isimli, israilde canlı bomba saldırıları yapılmasını savunan terörist öldürülmüştür.

    tüm bunların üzerine hamas tribünlere oynamaya devam edecektir. önemli yerlerden roket atıp, önemli yerlere toplanıp israil'i buraları vurmakla suçlatacaktır.
    tıpkı örgüt evlerine ve çevresine kadın ve çocukları doldurup canlı kalkan ettikleri gibi.
  • bu saldiri ile ilgili haberleri hangi kanalda izlediginize, hangi ulkede yasadiginiza, arkadas cevrenizin turune, ailenizin politik dusuncelerine, ulkenizin basbakanina gore, dininize gore, vicdaniniza gore, objektif olmaya calismaniza gore, islamiyet anlayisiniza gore, amerikaya ve emperyalizme bakisiniza gore, musevi inanclarina gore, kim oldugunuza gore degisik yorumlar yapabileceginiz olay.
hesabın var mı? giriş yap