• atatürk'ü gördüm temalı anma videosudur.

    "beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

    evet yine gözlerimiz doldu..

    teşekkür editi : daha fazlası için : 1938.koc.com.tr
  • görüyor musun?
    seni hiç unutmadık.
    duygusal edit: on kasım'a kadar değil, son kasım'a kadar!
  • gelenek, giderek güzelleşerek devam ediyor.

    edit: bizler, türk milleti olarak, güneşe yakın uçan ikarus gibiyiz, ona doğru uçmak için can attığımız, kanatlarımızdaki balmumunun erimesini dahi göze aldığımız güneşimiz de ulu önder mustafa kemal atatürk'tür.
  • yaşa mustafa kemal paşa yaşa !
  • bu koç'ta da iyi taşşak var.
  • biliyorsunuz rte bile son günlerde atatürkçü oldu ama biz belki anlaşılır ümidiyle 29 ekim 2017 sabancı cumhuriyet bayramı reklamı için yazdığımızı aynen tekrarlayalım:

    "1-2 seneye kalmadan rüzgarın başka yönlerden eseceğini haber aldıklarına işarettir. atatürk aklına senede sadece 5 defa (milli bayramlar ve 10 kasım) gelen ajitasyonunu yediklerim, ne kadar da samimiler, öyle değil mi?

    2008'den bu yana, yobaz bir cemaat ülkeyi ele geçirirken, türkiye yapay bir proje eşliğinde muhafazakarlaştırılırken, laiklik yerin dibine sokulup, milliyetçiliğin her türlüsü ayaklar altına alınıp, liyakat prensibi unutulup özel-devlet fark etmeksizin her mevki yancılarla doldurulup dürüst insanlar inim inim inlerken gıkları çıkmayan, aman kar payımıza, büyüme oranlarımıza zarar gelmesin diyerek kafalarını kuma gömen sabancı ve koç gruplarını -2016'dan sonra jeton düşüverdi herhalde- tekrardan doğru yolu buldukları için tebrik ederiz."

    gerçek atatürkçüler.
  • çok net..
    fikirler ölmez...
  • görüyoruz ,yolundan yürüyoruz.
    sıkıntı yok..!!
  • hani o göz pınarlarına 2 damla yaş geliyor ya.
    işte o damlacık bizi bir arada tutuyor.

    biz seni gördük atam ama sen bizim geleceğimizi çok daha iyi görmüşsün.

    "memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

    ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"

    merak etme, senin eserin olan gençlik hala burada. hala 2 damla ile seni görüyorlar göz pınarlarında. rahat uyu atam.
  • jimnastikçi kızımız ile bilal oğlanın göremeyeceğini gören koç holding'e tebrikler ve teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap