• henüz haberlere düşmüş vahim olay. padişahımızın mitingi için önce ankaraya oradan muşa geçecek olan çevik kuvvet ekibinin kırşehir mucurda devrilmesi olayı. 3 polisin vefat haberi geldi. 22'si ise yaralı. bunların 2'sinin de ağır yaralı olduğu söyleniyor.

    kaynak 1
    kaynak 2

    edit: haber sitelerini inceliyorum ve pek çoğunda yer verilmemiş. milliyet sabah saatlerinde anasayfadan verirken şu anda anasayfada 3 ayda 7 cm minvalinde haberlere yer veriyorlar. garip ülke olduk vesselam.
  • hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet dilediğim kaza.
  • her ölüme üzülünür ama bu ölüm tam da "b.k yoluna gitti niyazi" tanımına karşılık geliyor.

    onca polisin işi gücü bir adamı korumaksa bu ülkede, bir adam bu kadar endişe ediyorsa canına kast edilmesinden, bir adam yönettiğini söylediği halktan bu kadar korkuyorsa...

    daha çok polis, asker, genç, yaşlı ölür bu ülkede... ölmesine ölür de ölmesine sebep olanların içinde en ufak bir sızı olmaz... alıştık artık...

    "kim çalmadı ki" - "kim yapmadı ki" diyen zihniyet... bir gün sizin de canınız yanacak, o zaman şaşkınlıkla bakacaksınız o savunduğunuz zihniyete ve ağzınızdan çıkan "ama" ile başlayan cümleleri kimse duymayacak...
  • kardeşim, can bu. sen hiç bir çevik kuvvet tanıdın mı? ben tanımadım, etmedim. konuşmadım. gezi olayları sırasında paylaşılan videolar haricinde cidden nasıl insanlar, neye maruz kalıyorlar bilmiyorum. duyuyorum, ama bilmiyorum. ve eylemlerde yaptıklarından ötürü kendilerine karşı bir sevgisizlik besliyorum evet. ama can bu. insan. kimin haddine, bir cana değer biçmek? hangimizin?

    ne diyecekseniz polise değil de gidin polisi o hale getiren devlete diyin. ne yapıyorsanız ona yapın. onları bu hale (şayet o şey nedir, dediğim gibi bilmiyorum) getiren şey devlet. evet maruz kalan biziz, ama 3 5 çevik öldü diye sevineceksin, yarın örümcek beyinliler de sen öldün diye sevinecekler. nereye gidecek ki bu? nereye varacak? neyi düzeltecek? senin 'onlar'dan farkın bu mu yani?

    dediğim gibi, kimin haddine?
  • bu olayı konu alan haber altına yapılan yorumlarda haklı olarak polis şehit olarak görülmemektedir. "birilerinin yıllarca emek vererek biriktirdiği malını, aynı şekilde emek vererek yetiştirdiği evladını, canını, ırzını korurken mi ölmüş ki şehit olsun, hırısızı korumaya giderken öldüler, niyazi oldular" tarzı yorumlar ağırlıktadır. insanları kamplaştırmanın da bir bedeli var, ortak değerlerin azalması, başkasının acısının sevinçle karşılanması.

    evet, daha nice destanlar yazma potansiyeli barındıran, başbakan'nın "benim polisim" diyebileceği memurları, başbakanlarını korumak için taa kayseri'den muş'a giderken kaza yapmış ve şu an için 3 tanesi ölmüştür. ölmelerine üzüldüm ama çok da üzülmedim, 2-3 dakika sonra geçti üzüntüm.

    bence de şehit filan olmadılar.
  • bize allah allah nidalarıyla saldıran adamların ölmesine üzüldüm mü sorusunu aklıma getirendir
    tabikide hayır.

    arkasında kalan eşi çocuğu vs gibisinden acındırmasın kimse. bizimde anamız eşimiz çocuğumuz var ve onların bize saldırması hala akıllarda.

    (bkz: ilahi adalet)
  • başbakanın gittiği yerlerde çevik kuvvet yok mu da bu adamlar özel koruma gibi başbakanın peşisıra geziyor diye sorsam ölenlere saygısızlık etmiş olmam umarım. bu da böyle bir soru işte en nihayetinde.
  • her ölüm üzücü ve acıdır. fakat esas merak ettiğim "o bölgede polis yok mu" sorusu değil.
    çok anlamam otobüs-minibüs işlerinden, fakat. o minibüs ile uzun yola çıkmak sağlıklı mı? uzun yol için yeterliliği nedir.

    vefat edenlere allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.
  • ülkece ne hale geldiğimizin, ülkeyi 12 yıldır demir yumrukla yöneterek kendisinden yana olmayan herkesi, yani toplumun en az %60'ını, ötekileştiren başbakanın ne kadar başarılı olduğunu görebileceğimiz kaza. bugün itibarı ile en az 3 ailede çocuklar yetim kaldı ama üzülen yok. sevin başbakan; hayaldi gerçek oldu.
  • ölenlere allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifa, ailelerine sabır dileten olay.

    herşey bir yana kazanın sebebinin bilumum kılların toplandığı bir alanda, içeriği; "şantaj, dublaj, montaj, bilumum lobiler, başörtülü bacııımmmm, yolll yaptıııkkkk, cehape genel müdürüüüüüüü, aynı yoldan geçmişiz biz aynı sudan içmişiz biz, beraber yürüdük bu yollarda" dışında değişmeyen saçmasapan oy avcılığı için olması gerçekten çok kötü bir his.

    haberde yazana göre 2-3 mitingte görev yapmışlar, hepsinin aynı siyasi görüşte olduğunu düşünmüyorum. sen tv başında dayanamayıp kapatıyorsun orda görev diye sabah-akşam devamlı buna maruz kaldığını düşün bir de üstüne bu saçmalıklar uğruna canından oluyor veya yaralanıyorsun.

    ülkeye bak...
hesabın var mı? giriş yap