• az once msb'nin acikladigidir.
    5 sehide karsi alinan intikamdir.

    tek bir sorum olacak: ben sehit olan askerlerin fotograflarini cenazelerini goruyorum. imha edilen rejim guclerine ait bilgi ve goruntu paylasacak var mi? hem suriye hem de rus kanallarini takip ediyorum. hic boyle bir konudan bahsetmiyorlar.

    kaynak

    edit: uber insan linkini paylasmis, alin bakin diye. sitede ilgili olayla alakali bilgi bulamadim. en son eklenen haber de bir turk tankina zarar verildigi ile alakali.

    son edit: ozelden saydiran kardeslerim. allah heryerde mazlumun haklinin yaninda olsun. beni got etmek isteyen birader. koy linkini ben de paylasayim burdan.
  • şimdi buna inananlar çıkacak. silivri soğuktur esprisi de yapmak istemiyorum. neyse
  • hiçbir unsur 5 yiğidin kanına denk değildir.
  • al işte amk.
    koskoca türkiye,
    koskoca tsk kimlerin eline kaldı.
    ne yapacaksınız,
    düsürdüğünüz enflasyon gibi
    oynadiğiniz secim sonuçlari gibi,
    gizlediğiniz işsizlik rakamlari gibi,
    zam yerine güncelleme yaptiğiniz rakamlar gibi.
    bu milleti aptal yerine koyup osmanli dizileriyle kafalara tencere, ellere sus kilici taktirdiğiniz gibi bir açıklama.
    türklukten övünürdük, sayenizde uluslar arasi formlarda dahi yazamaz olduk.
    gerçi tc yi kaldirip andı yasaklayip ülkenin kurucusuna sabah akşam sövüp, keske yunan kazansaydi diyenleri tutup, milliyetciligi ayaklar altina alacağim diyen ve pkk nin kurucusunun mektubunu canli yayinda okuyan türk ve türklükten nefret edip tsk yi ergenekon ile cemaatci dolduran bu guruhtan daha fazlasi beklenemezdi!

    lanet olsun size ve size destek verenlere.
    şehitlerimizin kanlarina kim sebep olduysa hepsine!!

    allahinizida alin suriyelinizide alin defolun!
  • yalan beyan. iktidarın elinde 2200 yıllık tsk'nın geldiği durum.
    sen gider msb'ye bağlarsan, orduyu siyasete alet edersen olacağı buydu. önceden tsk güven verirdi, şimdi adalet sistemi kadar güven vermiyor. e ne oluyor? olan askerimize oluyor. yazık!
  • sorun burada kimin kac oldurdugu degil. misillemenin askeri jargonda bir karsiligi var tabi ama siyasal olarak surec turkiye'nin aleyhine isliyor. turkiye'ye karsi yapilan her saldiri hakli olarak bizim orada ne isimiz var ve deger mi sorularini dogururken iktidarin yanlis politikalari uzun suredir zarar veriyor. suriye'de ise suriye yonetimine yapilan her saldiri suriye'nin isine yariyor. suriye bu saldirilari, emperyal guclere karsi direnis, cihadcilarin destekcilerinin saldirilari olarak kendi tabanina anlatabiliyor.

    sureci soyle dusunun. turkiye'de yabanci bir devlet, 101 tane turk hedefine saldiri duzenliyor. kimse cikip der mi ya biz yanlisiz, yabancilar o yuzden saldiriyor diye. iktidarin emperyal fantazileri bizi buraya getirdi maalesef ve ne yazik ki insanlarimiz iktidarin hirsi yuzunden sehit oluyor.
  • sonuç? şimdi sırada kaç askerimizin ölmesini mi beklemekte? adamların ülkesinde 1 bizden 10 onlardan ölsün nereye kadar. nasıl bir boka battik lan biz. suriye'sinin de, ortadoğu'sunun da allah belasini versin ki vermiş. bok cukuruna kanal açip girmisiz artik onlardan bir farkimiz yok.
  • rahmetlilerin babalarına sormak lazım kanları yerde kaldı mı kalmadı mı...

    el evladını düşman önüne sürmek ne kolay, el evladı şehit olduktan sonra öyle vurduk böyle biçtik.

    sorun annelerine kanları yerde kaldı mı kalmadı mı...
  • kusuratli sayi verilmistir.
  • kesin öyledir.
hesabın var mı? giriş yap