• binlerce kişinin eli kanlı bebek katili apo tezahüratlarının akabinde terör örgütü pkk marşının okunmasıyla gerçekleşen vahim olay.

    biji biji yaparım dalinle

    … gibi kokarım.

    lüzumu gereği edit: olayı akp chp kısır siyasasına çekenler halt etmektedir. bu olay türkiye cumhuriyeti içerisinde yaşayan her bir yurttaşın huzur ve güvenliği noktasında büyük bir tehlike arz etmektedir.

    edit: terörle mücadele başkanlığı, hdp istanbul il kongresi'ndeki terör örgütü elebaşının övülmesi ve örgütsel marşların söylenmesinin üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu.
  • bazı olaylar vardır ki fitili ateşler denilen kongredir. habur'da ne yaşandıysa, çadır mahkemelerinde ne varsa bu kongrede de bu var. bir siyasi parti kapatılması gündemde iken böyle bir etkinlikte ''biji serok apo'' derse, aptal aptal marş bozuntuları okursa o parti kapatılır.
  • bu pis kokarcalardan zerre korkacak değilim de, chp kendini bu a... oğullarından ayırmadan benden oy çıkmaz. battı balık yan gider bu saatten sonra da ben veririm akp'ye tuzum kuru amk hodri meydan.

    bana gelipte rte de megri megri demeyin, bana ne amk. sanki zamanında ben verdim ona da oyu.
  • öcalan'ı trt'ye çıkaranları, öcalan'a "yerli ve milli" diyenleri, "pekeke terörist değildir" diyenleri neden rahatsız ettiğini anlamadığım olaydır.

    akp'li orhan miroğlu
  • yine "ama megri megri, osman öcalan, habur" diye entry sican kekolarin dolduracagi baslik.

    evet babus, akp öyle yapti diye hdp her yerde orospu cocugu apo propagandasi yapacak biz de sesimizi cikarmayacagiz, cok mantikli gercekten.
  • ak parti döneminde gerçekleşmiştir, bu eşeklerin apo fotoğrafını dalgalandırılmasına izin veren (bkz: süleyman soylu)'da terörü bitirdik diye sayı versin dursun. devletin tahsis ettiği salonda adamlar apo tezahüratı yapıyor. ama doğru (bkz: sayın öcalan) diyenlerin kim olduğunu unutmamak gerekir.
  • sihalar dan dağa çıkamıyorlar artık tabi şehirlere indilier kongre yapıyorlar.
  • bu sözlükte yanlışı yanlışla karşılaştıran bir aptal kitle var ve bunlar maalesef bitmiyorlar. ulan akp çözüm süreci diye bir saçmalık yaptı, osman öcalan'ı tv'ye çıkardı diye laf söylüyoruz. hiçbir zaman da akp'ye oy vermedim vermem de. ama şu görüntüleri izleyip de rahatsız olmuyorsanız, akp böyle yaptı bunda da sorun yok diyorsanız sizde ciddi anlamda aptallık mevcut demektir.

    tanım: terör ile ilintili partinin kongresinde olan ve şaşırmadığım olay.
  • malumun ilanı niye şaşırıyoruz ki hdp=pkk olduğunu ne zaman anlayacağız
  • bu adamlar ya da dava adamı ya da su katılmamış gerizekali birer maşa. ben oyumu ikinciden yana kullanıyorum
hesabın var mı? giriş yap