• ogrenimine ingiltere'de devam etmekte olan selcuk artut bu konser icin istanbulda, bası başında olacaktir. ondan sonra ne olacaktir, bilmiyoruz, merak ediyoruz. bu konseri kacirmiyoruz.
  • indigo mekaninin teknik problemleri cozme hizi sayesinde soundchecki 22:30 da bitmis, haliyle kendisi ancak 24:00 siralarinda baslayabilmis, 02:00 sularina kadar surmus, mebzul miktar keyif arz etmis konserdir.
  • şaşırtıcı bir biçimde katılımın çok düşük olduğu konser. (ya da belki şaşırtıcı değildir, ben şaşırmışımdır.)

    velhasıl, indigo küçük bir mekanmış, sahnenin arkasındaki, bir bölme aşağıda kalan kanepeli alanı, bir bölme yukardaki bar alanının bina kolonlarının yan tarafında kalan kısmını çıkarır, sahne önündeki alanın da küçük olduğunu göz önünde buundurursak; katılım epey az olmuş.

    geceye damgasını vuranlar, replikasın "farklı" müziği dışında, atlet şov olarak tabir edebileceğimiz dansı yapan gençler, 40lık orta yaşlı, manita kaldırma havasındaki delikanlılar, psychedelic bir replikas parçasının hemen sonrasında "allahuekber, allahuekber" nidalarıyla kendinden geçenler ve elindeki bira şişesini asice yere fırlatarak geceyi terk eden, kıvrak figürlü dansıyla dikkat çeken genç kız olmuşlardır. bunların bir bölümü, dönüşümlü olarak görev yapan iki bodyguard'a ara sıra zorluk çıkarmışlardır.

    bunların dışında, konser fena değildi, 2 saat geç başlaması olmsuzdu, ama eğlendik, replikası bir kez daha beğendik.
hesabın var mı? giriş yap