• yazık kıyamam ya :))
  • çaldınız deseler hakaret olur. peşkeş çektiniz deseler hakaret olur. iç ettiniz deseler hakaret olur da sadece basit bir soru soruluyor. nerede deniyor. neden alınganlık yapıyorlar gerçekten anlamıyorum. çıkar dersin ki şu kadarını şu kurdan şunlara sattık. bu kadarı şuraya gitti vs. sürekli birileri top çevirip duruyor. ortaya karışık birşeyler atıp "işte hesap burada" diyor. olmaz.
  • hakaret içermiyor ama yine de hakaret suç olmatan kalkmalı en azından birçok gelişmiş ülkede böyle bir suç yok varsa da uygulanmıyor genelde .
  • sayın canikli’ye katılıyorum. bunların tekelleşmiş gruplara satılmadığının gösterilmesi adına 128 milyar doların kime satıldığının açıklanılmasının; hem iddiaların yanıtlanması için, hem devletin şeffaflaşması için büyük faydaları dokunacaktır
  • 69, 31 falan denmemiş ki,
    128 denmiş sadece.
  • huuu komşu tayyip gitti mi?
    gittii
    ne götürdü?
    dolar euro
    daha neler?
    külçe altınlar peşkeş araziler
    kimle kimle?
    yandaşla din tüccarıyla hainle
    onlara ne oldu?
    kupon araziler fabrikalar lüks yaşam
    halka ne oldu?
    değil 128 milyarı hesabını onların bile bilmediği parası hakkı yandı bitti kül oldu
    . . .

    çaldılar ama çalıştılardan tecavüz ettiler ama hamile bırakmadılara doğru . . .

    o değilde çok fena yediler be!! kulak arkamız dahi kalmadı!! yedikleri paralardan samanyolu galaksi dışına yol olur. hemde en dublesinden köprülü tünelli yol kenarları da toki hizmetli

    tanım: dünya üniversitelerinde ders niteliğinde okutulacak siyasi iktidar ve onun ziyanı olan canım ülkem . . .
  • (bkz: çünkü çaldılar) yalanını ağızlarını yaya yaya söyleyen yüzsüzlerin haklı sorumuza cevap veremeyip mağdura yatması. yine mağdurlar amk. bu pankartların neresinde hakaret var? kafayı yiyeceğim, az kaldı.
hesabın var mı? giriş yap