• koca uçaktan bunların ağzını burnunu kıracak bir tane erkek adamın çıkmaması üzmüştür

    [http://gundem.milliyet.com.tr/…/1654875/default.htm http://gundem.milliyet.com.tr/…/1654875/default.htm]

    videosuda burdan

    [http://www.milliyet.tv/…-kattilar-lintw8axpb2q.html http://www.milliyet.tv/…-kattilar-lintw8axpb2q.html]

    mesajla gelen edit: yıl olmuş 2013, hala 2012 yazanlar var
  • kıroluk yapan kişiye müdahale edeni, diğer yolcuların yalnız bıraktığı olaylardan biridir. her zaman ülkemizde vaziyet böyle olmaktadır, müdahale eden dayak yer, başı karakolla belaya girer, neme lazımcılar ise olay bittikten sonra, orada bağırıp çağırıp yakınır. iki tane hayvanı oradaki çok değil 4-5 tane yolcu adam gibi müdahale etse, o hıyarlıklarına pişman ederlerdi.
  • her zamanki gibi polisin ortada gözükmediği olay. zaten bu memlekette polis sadece hükümet aleyhindekilerin (!) haddini bildirir.
  • uçakta olmuş başka yerde olmuş hiç farketmez. türkiye gerçeğidir.

    vakti zamanında ( bu yaz başı ) adanaya gidecek uçağa binmek sebebiyle kadıköyden iett otobüsüne bindim ki sabiha gokcene gideyim. sabahın 7 si falan. 2 tanede müptezelligin dibine vurmuş kafaları beton olmuş gençte bindi. tabi mevzu para vermem beleş binerime döndü. şöföre ana avrat sövmeler keserim lan gırtlağını tarzında muhabbetler. tabi şöför amcam dayanamadı koca otobusu içindekilerle durdurdu polisi çağırdı. otobustekıler galeyan - hadı gıdelım ucaga yetısecegız , bız sızın kavganızı seyretmek zorundamıyız falan. polis geldi gençler sakin olun adam olun minvalinde kelimeler söyledi basti gitti. ne zaman ki elemanlar pendik civarinda inmek için hareketlendi o zaman film koptu. arka kapıdan gelen iki eleman on kapıdan yolcu alan soforu cektı dısarı cıkarttı. rahat 60-70 olan otobusten ben ve bir genc cocuk dısında bır allahın kulu ınmedı. ben kı boyle durumlarda belayı direk ustume cektıgımden alıskınım. cocuklardan bırının salladıgı kemerın tokası kaşıma geldı ıkıncı salladıgı kemerı savusturdum benı pas gectı otobusun camını tuzla buz etti. hala otobusten ınen bir kisi yok. hea sonuc ne oldu. sofor amca bıraz hırpalandı ama 2 muptezelin anasının amınıda pendık koprusu asfaltına gomduk 3 kişi.

    bu uçaktaki yaşananın da pek farkı yok.

    gercı olan bızım kaşa oldu. o şekilde toplantıdan toplantıya girdim : )
  • --- spoiler ---
    iki yolcu ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
    --- spoiler ---

    bu ülkeyi ab'ye alacak olan zihniyetin...
  • ya ben onu bunu bilmem de eger o ucak havadayken o telefon calsin, alir o telefonu gotune sokarim. oyle cok atarli, her kosede adam doven biri degilim lakin bu da can lan. sirf az canini seven tepki gostermeliydi bu olanlara. bi sey olmasin diye ucak modunda bile kullanmam ben telefonu.. yani eyvallah evet kavga dovus siddet tasvip etmiyoruz tamam ama bazi yerde gozunu karartabilecek abi adam dedigin. pendik koprusu altinda soforu koruyana selam ederim buradan. bu adam gece rahat uyur iste.
  • bu tarz durumlara mudahıl olmak ıcın su testisi su yolunda kırılır diye dusunen ınsanlar ıcın sorun yoktur. bıcak yarasınında nasıl bırsey oldugunu metal tadınıda bıldıgınden dolayı pek ses etmeyecektır mudahıl olan ınsan.

    sorun ınsanlar ezılırken assagılanırken aman bananeee yeaaaa dıyen erkek musvettlerının hala erkegım dıye ortalıkta dolasmasıdır.

    nerden mı bılıyorum , cakma miroglularını yalvaran gozlerle dayak yerken cok cekıp aldımda yerlerden ordan bılıyorum.

    abı vurma kemiğim abi vurma abiii
  • normal sartlarda olsa kabul edemem ama hadi anlarim insanlarin müdahale etmekten tirsmasini, silah ceker bicaklar falan diye ama;

    arkadasim adamlar ucakta, en az iki kere kontrolden gecmis, üstünde böyle seyler bulunmayacagi kesin. ortada coluk cocuk var, herkesi tehlikeye atiyorlar, saldiriyorlar.

    yani hani korkaksin, "bana dokunmayan yilan bin yasasincisin" da, bari oldugu kadar aklini kullan, daha güzel bir kilif bul, acinasi derecede komik oluyorsun.
  • videolardan onur air'de gerceklestigi goruluyor.
    (bkz: you don't say)
  • gereksiz olaylardır.

    normalde olması gerekenler şu sıradadır:

    -yolcular telefonu fark eder, hostese/stewarta bildirir
    -hostes/stewart yolcuyu uyarır
    -yolcu atar/gider yapar
    -kaptana haber verilir
    -kaptan gelir "canım ya uslu ol, ya da indiririm seni" (kısa uçuşsa uğraşmaz indirmekle, inince polise teslim eder)
    -değişiklik yoksa kaptan yere haber verir, uçağın kapısında bekleyen polis lavukları paketler, sorgular ve gereğini yapar. böylece yolcular arasında bu tarz tartışmalar yaşanmamış olur.

    bu tarz yolculara havacılıkta unruly passenger denir.
hesabın var mı? giriş yap