• ankara-niğde otoyolu hasaköy mevki köprü altında sayıları yüze yakın afgan mültecilerin taksiler aracılığıyla taşıma işlemi yapıldığına dair bir görüntü..

    peki bu suça ortak olan taksicilere ne demeli?

    edit: bazı kişiler taksicilerin ne suçu var adamlar ankara'ya kadar gelmiş asıl sorumlulara tepki veremediginiz için taksicilere yükleniyorsunuz şeklinde iddialar ortaya atıyorlar. asıl sorumlulara söylemedigimiz söz kalmadı. adolf hitler insanları suç işlemeye nasıl ikna edermiş biliyor musunuz? suçu oluşturan unsurları parçalara bölerek. bir kişi trene bindirir bir kişi refakatci olur. başka birisi karşılar. bir kişi sadece şarteli açar vs vs. kimse cinayet işlediğini soykırım yaptığını düşünmezmiş. şuanda da kimi sınıra kadar gelmis diyor kamyona minibüse alıyor. bir başkası ankaraya kadar gelmiş deyip taksiye alıyor. ev sahibi demek ki sıkıntı yok diyor kiraya veriyor. bizler de benim gördüğümü devlet görmüyor mu deyip şikayetci olmadan bakıp geçiyoruz. bu manzaraya şahit olan taksicinin görevi derhal polise ihbar edip polisler gelmese bile bu durumu kayıt altına almak. şuanda taksiciler odası, göç idaresi, iç işleri, metro turizmin telefonlarının susmaması lazım ama nerde o millet?

    edit: ankara taksiciler odasını aradım yönetim birimine bağladılar video'yu hemen gönderin dediler gerekenin hemen yapılacağını ilettiler.

    edit: ankara büyüksehir belediyesi mavi masaya videoyu gönderdim şikayetci oldum.

    edit: yurt dısında taksicilik yapan bir yazar arkadaşımız şöyle bir mesaj gönderdi. "ben yurtdışında taksiciyim eğer bizi böyle mülteci tasirken yakalasalar direk hapis cezasi su an hala almanya da avusturya da bu sebepten icerde olan taksiciler var keske bizim ülkemizde de olsa"

    kaynak
    https://twitter.com/…tatus/1426151273477386242?s=19

    https://youtu.be/gbyk4ic95we

    https://www.instagram.com/…dl/?utm_medium=copy_link

    edit: link eklendi.
  • (bkz: demografik darbe)

    menderes pisi pisine idam edilmiş lan. yemin ediyorum, nefret ettiğim menderes'e üzülüyorum şu tabloyu gördükçe.
  • o kadar salak adamlar var ki şu toplumda...

    al lan al. hepsini al. yaptığın işte zaten doğru düzgün vasıfa gerek yok, sen de ne halt yediğinin farkında değilsin. işi elinden alınıp işsiz kalacak ilk mesleklerden birisi sensin salak kardeşim.

    edit: bak tamamen bireysel değerlendirme yaptım. senden sosyolojik, demografik olarak bir değerlendirme yapmanı beklemiyorum zaten.* ülkeyi, gelecek nesilleri geçtim; kendini de mi düşünmüyorsun lan.
  • biri artık nevşin mengüyü durdurmalı. ruşen çakır'ı da araştırmak lazım.

    (bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim)
  • tayyip'in biden'e verdiği tavizlerin ve sözlerin gerçekleşmesidir. o görüşmeye mevlüt'ü bile almadı, kavakçı'nın kızını alıp kayıt dışı görüştü. bunu asla unutmayın!

    istedikleri kadar üstünü örtmeye ve inkar etmeye çalışsınlar, milyonlarca afgan ülkeye girecek. buna alışsanız iyi olur.

    bir yandan inkar ederler, diğer yandan mülteci güzellemesi yapıp taliban'la aynı düşünce yapısına sahip olduklarını söylerler. her yönden sizi aldatmaya çalışacaklar. alışın, bunlar iyi günleriniz.
  • milletin korkularını, endişelerini görmezden gelenler; ülkenin karışacağını bile bile bu süreci devam ettirmekte ısrar ediyorlar. bu vatan bizimdir. söz hakkı bizimdir. hiç kimse kapalı kapılar ardında türk milletinin canını, malını ve namusunu pazarlık konusu yapmaya kalkmamalıdır. kendini milletin iradesinin üstünde görenler, en kısa sürede bozguna uğrayacaklardır.
  • taksici, otobüscü taşımasa gelemeyecek, değil mi? bravo.
    işte ortalama altı zeka bu, adam onlara küfrediyor.

    konuyu sulandırmayın işte, kime sövüleceği belli. götünüz yiyorsa ona sövün.

    birileri de vatan bizim edebiyatı yapıyor hala hahahaha, adam sömürge olmuş kabile devletinde yaşıyor, hala diyor ki; vatan.
    --------------------------------------
    ekleme: adam 2000 kilometre gelmiş, burnunuzun dibine girmiş, hala diyorlar ki taksiciler çok ayıp ediyor hahahah nan ne komik adamsınız ya, adamlar o noktadan sonrasını bisikletle veya yürüyerek gelse kime sövecektiniz?
  • sınırlarımızın ne kadar güvenli olduğunu anlatan bakan, çıkıp bu görüntüleri anlatsın. normal bir ülkede şu görüntü en az 2 bakanın istifasıyla sonuçlanır.

    diğer konuda bu taksi plakaları açık şekilde görülüyor. bunlara insan kaçakçılığı suçundan işlem yapılmalıdır.

    o dağın başında bizim bir vatandaşımızı görseler, orada bile ''yoğ ağabeeey değişim saati alamıyozz'' derler amk çocukları.
  • biz istanbul ve ankara'dan tanju özcanvari bir çıkış beklerken; mansur bey, kac mülteciye baktıgi ile alakali demec veriyordu geçen gün. tabii baş sorumlu olanı söylemeye gerek yok.

    biri alsın, biri de tepki gostermeden baksın! müstehaktır!

    not: chp'liyim ve köroglu'yu destekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap