• 2014-2015 sezonu 2. hafta maçıdır. trazonspor'un saha içi ve saha dışında neden olduğu olaylar neticesinde maç tatil olacak ve fenerbahçe'nin hükmen 3-0 galibiyetiyle tescillenecektir.
  • berabere bitecek karşılaşmadır.
    (bkz: müneccim)
  • trabzonspor'un değil, trabzonspor taraftarının; ayrıca saha dışında değil, saha içinde neden olduğu olaylarla ersun yanal önde topçuları arkasında göt korkusuyla kaçarak sahayı terk edecekleri bir diğer maç olacaktır.

    ayrıca tıpkı geçen sezon olduğu gibi şikebaşı aziz yıldırım'ın göt korkusundan trabzon'a gelemeyerek evindeki 40" lcd televizyonunda izleyeceği maç olacaktır.
  • seyircisiz oynanacağını söylediklerinde bizi(fenerbahçelileri) korkutmuşken, federasyonun çıkardığı kararı (seyircili oynanması) duyunca sevindirtmiş maç. ilk gol sow'dan, kalan 2 golü yüksek zekalı trabzon taraftarından bekliyorum. haydi fırtına bizi yine sokaklara dök.*
  • hükmen fenerbahçe'nin kazanacağı maç. korkaklık adam öldürmeye kasteden salak grubuna karşı yine savaşarak 1 gol atıp federasyon kararıyla maçı kazanmak değil, yenileceğini anladıktan sonra taşkınlık yapıp hükmen kaybetmeye neden olmaktır bence. kaldı ki orada "spor" yapılıyor "savaş" değil. bazı eskort evlatlarının anlamasını beklemiyoruz tabii.
  • şike yok muhabbeti yapan fenerbahçeliler var, ama acaba kendi kendilerine soruyorlar mı "yeni malatyaspor'a elenen fenerbahçe nasıl oldu da 17'de 16 yaptı" diye, çok merak ediyorum.
  • ağustos 2010'dan bu yana trabzonspor'un fenerbahçe'ye karşı ilk galibiyetini alacağını düşündüğüm maçtır.

    fenerbahçeliyim.
  • yeni malatyaspor muhabbeti yapanlar var , 18 de 17 yapilirken hamsilere 2 tane yaslanmadi mi? en nihayetinde hamsilerin yine tava olacagi bir baska mac olacak
  • fenerbahce icin sonucu uc ihtimale de acik siradan bir lig macidir. trabzonspor icin ise olum kalim maci.

    buradan anlayin artik kufurbaz, hazimsiz ibneler.
  • bu maç üzerinden trabzonspor 50 puanı zor topluyor 82 puanı nerede toplasın, o yüzden onlar da şikeci diyenler bursaspor'a baksın. adamlar 4-5 sene önce küme düştüler, orta sıra takımıydılar ve şampiyon oldular. 2010'dan beri şampiyonluk yarışında esameleri bile okunmuyor. eeee şike mi yaptı şimdi bursaspor ? keza 2009da şampiyonluk yarışına giren sivasspor. tabii ki hayır. (gerçi sivas şüpheli, sonuçta teknik direktörü, başkanı belli, fenerliler daha iyi bilir ama neyse)

    bu takımların kapasiteleri sınırlı, trabzonun tabii ki daha fazla kapasitesi var ama 3 büyüklerle karşılaştırılınca yine aşağıda kalıyor. her sene şampiyonluk kovalayamıyorlar, her sene kafaya oynayamıyorlar. ne bütçeleri, ne şehirleri, ne oyuncuları buna hazır değil tam olarak. arada iyi bir başlangıç, iyi bir teknik adam, formda oyuncularla yarışta oluyorlar ama dediğim gibi bu da her zaman yeterli olmuyor.

    ufff amına koyayım sanki anlatsak anlayacaksınız gibi yazıyoruz biz de, sıkıldım. he amına koyayım he, senden başka herkes şike yaptı he. te allahım ya.
hesabın var mı? giriş yap