• euro 2012 c grubu'nda takımların ikinci maçları.
  • irlandamızın faşist francisco franco'nun ırkçı piçlerini yeneceği karşılaşmadır. you'll never beat the irish.

    http://www.youtube.com/watch?v=r5azje15ye0

    (bkz: the rocky road to poland)

    not: yenildik ama ezilmedik. bu kadroyla bu kadar.
  • ispanya'nın 10 orta saha ile oynayacağı maç. adamlar her maç orta sahaya bir adam daha ilave ediyorlar.
  • irlanda'nın 4 tane falan yiyeceği maç. keşke bir sürpriz yapsalar.
  • hakeminin portekizli olmasını kınadığım karşılaşma. ispanyollar yine masa oyunlarına başladılar tüm spor dallarında olduğu gibi. haydi irlanda diyoruz.

    irlanda irlanda
    güçlüsün sahada
    seni kim yenebilir
    havada karada
  • 21.45'te başlayacak maç.
  • irlanda'nın bırakın sürpriz yapmayı kaleye şut bile çekebileceğini tahmin etmiyorum ben. böyle bir bahis seçeneği olsa evi ipotek edip basarım çok ciddiyim. ispanya bu maçta topla 85% civarlarında oynar sanırım, irlanda'nın işi gerçekten çok zor. adamların tek gol bulabilme umudu duran toplar, ceza sahasına şişirilen toplar. ilk oynadıkları hırvatistan maçında aslında fena da oynamadılar ve bir tane 100% penaltıları yendi ama ispanya'nın tam karşısında görmek istediği türden bir rakip irlanda. bakalım, 5-0 skor tahmini oynamış olsak çok mu ayıp etmiş oluruz bilemedim.
  • dün gece rüyama giren maç. trapattoni rüyamda "chelsea'nin barça'ya karşı oynadığı gibi oynayıp 1-0 kazanıcaz" diyordu. sonra maç başladı ve yanılmıyorsam duff'ın 85.dk'daki golüyle irlanda 1-0 kazandı.
  • euro 2012'nin tartismasiz en cirkin erkeklerini barindiran takim irlanda ne yazik ki. bi eli yüzü düzgün sayilabilecek simon cox diye biri var, kötünün iyisi.
    ispanya'da ise tek düzgün kisi gerard pique allah icin benimle, evlenmek yerine sadece eglenmek bile istese kosa kosa giderim ama shakira kadar cilveli bi hatun olmadigimdan böyle birsey pek mümkün olmaz - realist olmakta fayda var.
    gerard disindaki tüm ispanya takiminida al cöpe at, hepsi sevimsiz ve cirkin.
    su irlanda ve ispanya takimindaki adamlari gördükten sonra, yemin ederim o kadar cok elestirdigim ve genelde pek begenmedigim türk erklerinin kiymetini anladim.
    haa bizim türk milli takimindaki adamlar cok mu yakisikli derseniz, tabi ki degiller. ben sadece genel bi yaklasim da bulunmak istedim.
    uzun lafin kisisi, tek adam icin bu maci izleyecek degim. zaten bu bu shakira eskisi pique daha önceden kesfetmis oldugumdan dolayi pek heyecan vermiyor, yani adami izleyecegime oturup shakira izlerim, biraz cilve falan ögrenirim...

    mac icin de ispanya - alir diye bi tahminde bulunuyorum...
  • torres'in shay given'ı deldiği maç.
hesabın var mı? giriş yap