*

  • beşiktaş'ın şampiyonluktan konuşmak için kazanması gereken maç. sakarya'da beşiktaş'a sıkıntı yaratabilecek baba adamu( powerful striker), kaptan murat erdoğan (kendisi bir dönem en beğendiğim türk futbolcuydu, bir galatasaray tercihi onu nerelere düşürdü, o dönem daha rahat forma şansı bulacağı beşiktaş'ı tercih etseydi hem kendine hem de kulübüne daha faydalı olabilirdi. bu örnek ceyhun eriş'in kariyerindeki yanlış takım seçimi ve yaşanan kırılmayla aynıdır) yoklar. beşiktaş ta ise koray avcı'nın yerine jose kleberson'un oynayacağı söyleniyor. bence koray oynamazsa yerine oynatacağı isim fahri tatanolacak ama neyse.

    beşiktaş'ın puan kaybına ihtimal vermeden vestel'den bir sürpriz bekleyip şampiyonluk hesabı yapıyorum. umarım düşlerim gerçek olur
  • tam anlamamis olmak ile birlikte bir essoglu essek duydum sanki ligtv de.
  • sanlı sarıalioğlu'nun "boboyu sol açık oynattı eşşoğlu eşek" diyerek tiganaya sövdüğü maç olmuştur.
  • beşiktaş'ın, 2. yarının 40 dakikası, bir gol pozisyonu hariç, orta sahası dağılmış, oyundan kopmuş, iddiası kalmamış takıma karşı sahada gezindiği sakarya'nın ürettiği tek gol pozisyonunu gole çevirmesinden sonraki 5 dk içinde 5 gol pozisyonu ürettiği ama bu sefer de hero kaleci martinez'in sahneye çıktığı maç olmuştur. oyun kontrolü tamamen elindeyken, gelebilecek bir kaza golü düşünülerek 2. golün bulunması gerekirdi. zira o kaza golü çok ters bir anda geldi ve telafisi mümkün olmadı. lig artık uzun maraton değil, 400 m belki.
  • beşiktaşımızın,eline yüzüne bulaştırdıgı mac olmuştur...sanki gol farkı varmış gibi kendi aralarındaki gereksiz pasları ve 1-0 lık sonuca razı olmaları bu beraberligin kacınılmaz olmasına sebep olmuştur.
  • beşiktaş'ın şampiyonluk yarışına havlu attığı iki maçtan biri. diğeri deivid'in son dakikada kayseriye attığı gol. fener'in şampiyonluğu hayırlı olsun. bundan gayri mücadele; şampiyonlar ligine gidebilmektir.
  • tigana beşiktaşi sahaya sagda delgado solda burak yilmazla sahaya cikariyor. yahu bütün teknik oyunculari mevki gözetmeksizin sahaya sürünce takim o teknik kapasitesini maksimumda kullanmiyor, degil maksimum, standart seviyeye bile cikamiyor, bunu tiganaya kim anlatacak, heralde sanli kaptan anlatabilir dun bunu ispatladi

    ligin dibine demir atmiş ve sahada oyun kuruculairni kaybederek 10 kişi kalmiş bir takima karşi takimini ve oyuncularini ne disiplinli oynatabiliyor, ne hirs aşilayabiliyor..

    delgado ve burak sanki nobreye orta gondermemek için yemin etmişler. maç 1-0 beşiktaş 2.yi atip rakibinin havlu atmasi için saldiracagina, maçi hali saha maçinin son 10 dakkasi kivaminda topu alan gitsin modunda..

    2.golu bulup maçi koparmayi düşünmedigi gibi mosyo maçi sogutup skoru korumak için de bir hamle yapmiyor, seçim kendisinin ama biliyoruz ki en kötü karar bile kararsizliktan iyidir. tabi bunda tigananin prensi mustafa dogan'in klubede olmamasinin rolü büyük..

    ve beşiktaş dillere destan bir sol kanat akinindan utanç verici bir gol yiyor. beşiktaş golu 85te yiyince birden coşuyor kuduruyor, son 5 dakkada, bütün maçta bulamadigi kadar pozisyona giriyor, ama kalede kaleci var tabi her gelen topu içeri almiyor.. şu panigin yolaçtigi baskinin 10da1ini bile bu takima veremeyen mr.kurdan kenarda kurdanini yiyor.

    ve bunca rezilligin kepazeligin ustune tigana maçtan sonra "fenerden 1 gün az dinlendik diyor". allah müstehakini versin senin.
hesabın var mı? giriş yap