• akp'nin, öcalan'dan yazı getirerek referandumda hdp'yi evet vermeye zorladığını öğrendiğimiz açıklamalardır.

    https://twitter.com/…tesi/status/963769974396465153

    (bkz: akp'nin milli duruş anlayışı)
  • arkadaş ne olursa olsun, bu halk uykudan uyanmayacak, o yüzden bu tarz skandal ve ''vatana ihanet, görevi kötüye kullanma suçları'' sadece normal insanlara işleyecektir.

    yapacak bir şey yok.
  • demirtaş'ın imralıyı davayı satmakla suçladığı açıklamalardır. demirtaş'ın apo aşkı olmasa kürtleri temsil edebilecek en çap sahibi, sağduyulu ve tabanda karşılığı olan kürt siyasetçidir. her kesimden oy toplayabilme yetisi ve liderlik yeteneği vardır. ıçerde olmasa referandum sonucu daha farklı bile olabilirdi.

    bana göre burda açık açık apo ''davayı'' sattı demiştir kürtlere. o davayı sattığı için içerdeyim anlamı da çıkabilir. cb adaylığını engellemeye çalıştığını açıklaması da aynı minvaldedir. ha yarın öbür gün apo aşkı tekrar alevlenir de 'aslında o tüm bunları hükümeti kandırmak için yaptı, machiavelli'nin zekasına sahip maşşallah' derse onu bilemem.
  • dün oy için teröristlerle masaya oturanlar, bugün gene oy için, teröristlerle masaya oturmayanları teröristlikle itham edebiliyor, yeter ki kendilerine muhalefet yapsınlar, terörist sayılmaları için bu yeterli. nasıl olsa arkalarındaki muhafazakar kesimin bir boku sorguladığı yok koyun gibi ne derslerse he dedikleri için lokum gibi politika. belki de bokum gibidir. bilemedim.
hesabın var mı? giriş yap