• bütün günümü ve gecemi mahveden rezalettir.

    bir gaflete düşerek osevio.com adlı internet sitesinin reklamına tıkladım ve sevgililer günü için çiçek sipariş ettim. sms ve mail olarak siparişin alındığı bilgisi geldi, ücret alındı. siparişin teslimat saatini 09:00-17:30 olarak seçmiştim.

    saat 17:08 de telefonuma çiçeğin teslim alındığını ve alan kişinin ise benim gönderdiğim kişinin olduğuna dair bir sms geldi. bunun üzerine nişanlımdan tepki beklemeye başladım.

    aradan saatler geçti ve bir şey demedi. nişanlım işinden çıkarak eve yol alınca iyice şüphelenmeye başladım ve saat 19:00'da arayarak ona bir çiçek gelip gelmediğini sordum. gelmediğini söyleyince (hatta biraz da buruktu sesi çünkü ben onun yanına da gitmemiştim, o saate kadar da hiç arayıp bir seni seviyorum bile dememiştim. ona çiçek göndererek bir vesile edip o şekilde mutlu edecektim.) kan beynime sıçradı.

    müşteri hizmetlerini aramaya çalıştım. (sanki neyi çözebileceklerse...) fakat 30dk sonra bir muhatap bulabildim. karşımdaki kişi bayii ile görüşüp kimin teslim aldığını öğreneceklerini söyledi. bu gelen smsin sistemsel olarak otomatik gönderildiğini söyledi. şu işe bakar mısınız? teslim alınsa da alınmasa da otomatik 'teslim alındı' smsi gidiyor.

    telefonu kapattı ve beklemeye başladım. 1 saat bekledikten sonra arayan soran olmayınca tekrar aradım. başka bir insan çıktı bu sefer. tabii ki konuyu ona tekrar baştan anlatmam gerekti. yine dakikalarca hatta beklettikten sonra bayiinin tarafımla görüştüğünü ve yarın teslim edilmesi üzerine anlaştığımızı(!) söyleyince çıldırma noktasına geldim.

    1- çiçek teslim edilmedi ama teslim edildi smsi geliyor.
    2- bayii benle görüşmedi ama görüşüldü deniyor.
    3- çiçeği bugün değil de yarın gönderilmesi için anlaşılmadı ama anlaşıldı deniyor.

    diyecek söz bulamadım ve ücret iadesi istedim. bakalım bunu bari yapabilecekler mi?

    dilerim hiçbir kimse buradan alışveriş yapma gafletine düşmez.

    kanıt 1

    kanıt 2
  • gecmis olsun kardes.
  • bokum gibi rezalet.

    sen nisanlini arama, butun mevzuyu bir demet cicege indirge, onu da son gun turkiye gibi bir memlekette online ismarla, oldu canim ya.
  • bal gibi rezalet olan durumdur.

    adamın arayıp aramaması rezalet olduğu gerçeğini değiştirmez. akşama kadar arayıp konuşsaydı, çiçeğin gitmemesi o zaman mı rezalet olacaktı? ayrıca fake teslim sms'i de apayrı bir rezillik.

    geçmiş olsun, tecrübe satın aldınız.

    edit : imla
hesabın var mı? giriş yap