• telefon faturasından ziyade demoğrasi savaşçıları hacı hocalar o götlerini koltuklardan kaldırır mıydı diye merak ediyor insan.

    tanım: gezide olandan daha fazla şehit vereceğimiz olaylar olurdu. 15 temmuzda saldıran (saldırmış gibi görünen vs.) din satan orospu çocuklarını yine ezerdik. ama bu sefer ezenler çok farklı bir kesim olurdu.
  • bırak 15 temmuz olayının yaşanmasını ülke zaten bu duruma gelmeyecekti.
  • o gece kendisi cumhurbaşkanı olsa ne olurdu allah bilir ama 50 senedir ülkemizi onun gibiler yönetseydi zaten fetö puştları kurumlarımız içinde böyle çöreklenemezdi. dolayısıyla 15 temmuz yaşanmazdı. bence önemli olan da bu.
  • misvak mizahi. telefon faturasi icin canli yayina cikmazmis ahahah ulan ne bicim mizah bu be.

    liyakata onem veren bir cumhurbaskaniydi. belki de olmadan onlenirdi. buyrun ibrahim sahin ornegine bakalim. trt'den fetocu diye ihrac edilen 435 kisiden 365'i kimin doneminde ise alinmis, bilin bakalim: ibrahim sahin. bir de sunu tahmin edin ibrahim sahin'i kim iki kere veto etti: ahmet necdet sezer.
    cok komik di mi?
  • sezer'in cumhurbaşkanlığı zamanında mgk'da bu fetöcüleri temizleyin demişliği, bu minvalde karar aldığı, akp tayfanın da altına muhalefet şerhi düşmüşlüğü var.

    yani 15 temmuz'da cumhurbaşkanı sezer olsaydı, bu fetöcüler zaten zaman içerisinde o güce ulaşamamış olacaktı troll kardeş.
  • ona gelen istihbaratları bir yıl öncesinden açıklardı. yani 15 temmuz olmazdı.
  • sezer cumhurbaşkanı iken bu fetöcü piçler ordudan atılıyordu, siz de gelmiş namaz kıldıkları için atılıyorlar diye göt yırtıyordunuz.

    sezer cumhurbaşkanı olsaydı, fetö buna cesaret bile edemez, hala ılımlı dinci pozlarında şirinlik kasıyor olurdu. siz de buradan amerikadaki hocanıza saygılarınızı iletip götünü yalıyor olurdunuz.

    o değil de vatanı yıkmaktan yargılandığı için amerikaya kaçmış bir adamı senelerce ne yaladınız be. işin ucu size dokunmasa ömür boyu da yalamaya devam ederdiniz. demek ki dincilerin kardeşliği çıkarları çatışana kadarmış.
  • 15 temmuz olmazdı orası net.
  • iş bu başlık, engellenmesi gereken bir malı daha ortaya çıkarmıştır.
    bak canım kardeşim, senin o küçük beyninle ironi kasma çalışmaların ekşi gibi bir ortamda çok işe yaramıyor. anlayacağın dilde anlatmak gerekirse, yarraaam o adam cumhurbaşkanı olaydı o eski kankişlerin ordu içerisinde o noktalara babayı gelirdi. sende burada hala o fetöşçü piçlerle elele duyar kasmaya çalışırdın...

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • çağla düvenci sönmez övücüsü bir trol başlığıdır. prim vermeyiniz.
hesabın var mı? giriş yap