• üzücü şekilde mursi itinin idam kararı çıkmayan mahkeme.
  • mısır mahkemesinin müebbet cezasıyla neticelendirdiği karar. darbe sevicileri, israil eniklerini de afişe etmektedir.

    bugün darbe ve idam şakşağı yapıyorsan, yarın başına geldiğinde ağlamayacaksın.

    bu böyledir.

    hüsnü mübarek, kaddafi, beşar esed sever bunlar.

    demokrasi mi? evet onun da havarisidirler. havariler adamdır.

    fakat demokratik yöntemlerle seçilmemiş adamlar daha az diktatördür bunlar için. hatta bazen hiç değildir.

    çünkü bu diktatörlerin kimisi seküler, kimisi nusayridir.

    oo nusayri ise başım üstüne, sekülerse götümü bile veririm.

    e;i
  • pedofil kardeşler örgütüne gönül vermişleri her şekilde üzecek olan karar.

    mısır'ın neredeyse yarım yüzyıllık virüsü olan bu pedofil kardeşlerin gerçek taleplerini burdan görebilirsiniz. video'yu koyan kişi de video açıklamasından göreceğiniz üzere bu pedofil kardeşleri destekleyen biri.

    kendisi hüsnü mübarek'e karşı sokağa çıkan milyonlarca insanın mücadelesine konmuş bir adamdır. yüzde 46 katılımın olduğu seçimlerde yüzde 25 alıp ikinci tura kalmıştır. öyle halkın büyük bölümünün sevdiği bir adam falan değildir. zaten kendisine karşı yapılan protestolar da mübarek'e karşı yapılanlar kadar büyüktür. çünkü kendisi dünyanın her yerinde iktidara gelen islamcıların yaptığı gibi kendisini padişah yapacak anayasa düzenlemelerine koyulmuştur. tayyip'in de zamanında söylediği gibi bunlar için demokrasi amaç değil araçtır.

    o yüzden mursi denen gavatı savunanlar kimsenin kendilerine sempatiyle bakmasını beklemesin. müşlümanlayın yönetmeşine ijin veyilmiyoymuş hiçbir yer :(:( dünyada müslümanların yönettiği her yerde özgürlük ve insan hakları geriler. ortadoğu'da bunun aksini gösteren tek bir örnek bile yok. bundan sonra da olmayacak. o yüzden nazilere, ku klux klan'cılara, engizisyon mahkemelerine nasıl bakıyorsak bu mursi dalyarağını destekleyen ihvancılara, selefi vahabi köpeklere, pedofil kardeşlere öyle bakıyoruz.
  • mısırda başlayıp islam ülkeleri özelinde dünyanın dört bir tarafına yayılan "ihvan" hareketinin kökünü kazımak adına verilmiş bir karardır.

    80 yıl boyunca nasır, sedat, mubarek gibi firavunlara karşı mevcudiyetini sürdürebilmiş hareketin iktidara geldikten sonra batılı ülkeler yanı sıra suud ve körfez ülkelerindeki hainlerce indirilmesi neticesinde çok büyük yara almıştır. tekrardan eski günlerine dönebilmesi ancak uzun vadede mümkündür. kukla yargıçlar, lider kadrosunun hemen hemen tamamına "idam" cezası, mursiye ise müebbet hapis verdiler. ancak bununla ihvanın durdurulabileceğini zannediyorlarsa yanılıyorlar. aksine bu karar ihvanın uzun vadede de olsa daha güçlü bir şekilde serpilmesine vesile olacaktır.

    bunların ötesinde, ihvan tarafından darbenin zeminine yol açacak herhangi bir falso görmüyorum. adamlar yüzlerce şehit verdi, buna rağmen silahlanmadı. her ne hikmetse -ekşideki çamur yüzlülerce de- bazıları tarafından "terör örgütü" olmakla suçlanıyor. idam kararını destekleyen, iki entry sonra eşcinsel evlilik ve insan haklarından dem vuran kafa(sız)lar bayram ediyor olmalı.

    her neyse. ortadoğu her gün yeni bir gelişmeye gebe. gün gelir güç dengeleri değişir ve ağır cezalara çarptırılan ihvan el üstünde tutulur. neyin ne olacağı belli değil. ama tarih, idam kararına dahi sevinen batı yalakası köpekleri yazacaktır elbet..

    edit: karara sevinen, gün yüzüne çıkmamış küfürleri eden haysiyetsizlere bakıyorum da. çok şükür azınlıksınız. çok şükür "sütteki siyah noktasınız".. bu yüzden dikkati çekiyorsunuz.
  • soğumadan ölü sikicileri, 5 yaşındaki kızlarla evlenen dedeleri üzen karar. sekülerizm bir iti daha hapislerde çürütecek. ama çok üzülmeyin mursi kurtuldu ama boynuna ilmek atılacak müslüman kardeşler terör örgütü üyeleri var. çok şükür islamcı terörist gırtlağı sıkılacak mısır'da. buna da şükür.

    "yaşa çok yaşa sisi paşa,
    kanın akacak terörist mursiiii"
  • sırf kendisi gibi düşünmeyenler destekledigi için idam edilmesini isteyen orusbu evlatlarını bize gösteren karar. amına kodugumun evlatları insanlıktan çıkmışsınız.
  • diktataya, darbeye karsiyim diyip (tayyip diktator diye ortaligi ayaga kaldirip), ulkesinde ilk defa gerceklesen demokratik secim sonucu goreve gelen ve daha sonrasinda israil destekli darbe sonucunda gorevinden indirilen adamin asilmamasina uzulen seref yoksunlarini ortaya seren baslik.

    batili, aydin, yenilikci, ozgurlukcu, cevreci oldugunu iddia eden fakat ozunde curumus olan zihinleri gormemizi saglayan baslik. soyle 2 gidim durup kendinize baksaniz varliginizdan utanip magaralara siginmaniz gerekir.

    vatan partisi ile hdp arasinda kalan adam siyaset yorumu yaparsa oyle iste, yaptigi sey bok corbasi gibi bir seye benziyor. agzinizdan bok saciyorsunuz.

    iki gidim tutarlilik yok dusuncelerinizde. her defasinda baskalarinin dusuncesine karsi olarak kendinizi yurtlandirdiginiz icin hipokrit yuzunuz ortaya cikiyor. beyin 5 gram calismiyor cunku. sabaha kadar dil doksen yapacak bir sey yok.

    istediginiz kadar kin kusmaya, komplo yapmaya devam edin.
  • dincileri çıldırtan ceza. ne oldu lan yavşaklar? berkine, ismail'e sesiniz çıkmıyordu. onlar teröristti, devleti yıkmaya çalışıyordu yakında türkiyede de yok edileceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap