• entry sahibinin haluk levent'in twitter'da etiketlendiği gönderileri bir incelemesini öneririm. kendisinin mv olduğundan şüpheleniyorum, entry sonunda pandeminin ekonomik bir krizi getirmediğine inandım ben.
    (o daire oyunlardaki gibi tek bir butona basılarak satılmıyor bu arada, bu oynak ekonomide kimse parasını konuta gömmeyi düşünmüyor, şuanda para kazandıran tek yatırım dolar veya altın olarak görülüyor halk içinde.)
    (sanırım kendisi evi hep 35 tl ile geçindiriyor. tabii ama mantıklı ya, küçük bebeği olan da haşlasın kuru fasulyeyi püre yapsın yedirsin değil mi ama? acilen bir kanala çıkıp bu ülkeye ev ekonomisi dersi vermesi gerektiğini düşünüyorum.)
  • haklı grup iş gücü vermeden maaş alabilen bir memur değilsen sorman gereken bir soru .
    bu hayatta 74.6 ölüm yaş ortalaması olan bir soğuk algınlığı virüsünden daha öldürücü şeyler var .

    yani seninde ( ya da anne babanın ) maaşını devlet bir ay tam da demiyorum yarım versin inan bana bu tarz s**imsonik şeyler yazmazsın .
    normalde illa insanların halinden anlaman için başına gelmiş olması gerekmez ama işte biliyorsunuz orradoğu toplumunda yaşıyoruz .
  • bak senin olmayan beynini s.kerim iş artık bu noktaya geldi anlıyabiliyor musun? geçen sene 17 marttan beri iş yerim kapalı benim. tekrar söylüyorum senin olmayan beynini çatır çatır s.kerim kendinize gelin artık.
hesabın var mı? giriş yap