• ey türk milletinin kırmızı süsü! inan ayıramaz hiç kimse bizi.
  • bize ait olmayan bir toprak ve ait olmayan bir binaya veya kültüre bu bayrağı çekmek ne kadar doğru anlayamadım. ama fethetmek için gitmiştik değil mi?
    ülkemizin ve sinirimizin güvenliğini alan türk askerine selam ve sevgi ile. eksik olmayın hayatımızdan iyi ki varsınız.
    edit: biz orda acı çekmedik, biz o topraklardan surulmedik, o topraklar bizim değil neden bizim bayrağımız dalgalaniyor.varsa afrinin yerel bayragi, yoksa suriye bayrağı cekilseydi daha şık bir hareket olurdu şanlı türk askerine. biz sinir güvenliğimizi ve gelen tehditleri kontrol altına almak için bu operasyonu başlattık fethetmek için değil.

    edit2; o kadar çok küfürlü mesajlar aldık ki şu entry için, üzülüyorum. birincisi kürt değilim ve zerre kadarda kürtleri sevmem. sevmeme nedenim ise çok basit, iptidai olup her türlü siyasi malzemeye maşa oluyorlar. peşinden kostuklari liderler bile davalarında samimi değiller, bunu goremeyip silaha davranıp terör faaliyetlerinde bulunan bir toplumu sevmem söz konusu olamaz.
    ikinci konu, bu harekatı her zaman her platformda savunan ve hatta geç bile kalındigini dile getiren biriyim. sizden daha çok bu harekatı destekliyorum. bu hükümetin 15 yıl içerisince bence yaptığı en iyi işti.
    üçüncü ve son olarak; trabzonluyum ve en azından sizin kadar milliyetçiyim, milliyetçi olmam gerçekleri ve mantıklı hareket etmeyeceğim anlamına gelmez. benim doğup büyüdüğüm topraklarda inanılmaz bir şekilde rum yaşıyordu ve bu kültüre sahipti cumhuriyet öncesi döneminde. şimdi ruslar veya ermeniler bize yardım etse ve ayaklanan rum olaylarını bastirsa ve benim toprağımda rus veya ermeni bayrağı dalgalansa sırf bize yardım ettiği için hoşunuza mi gider?
    o kadar hoşuma gidiyor ki mal mal beyanlariniz ve pm mesajlarınız size anlatamam
  • yakın zamanda yunanlılara verilen 17 ada için de aynı performansı bekliyorum mehmetçikten.
  • yanlis bir sey gormuyorum. afrin de bundan sonra bir vatanin parcasi.
  • kazasız kayıpsız geri dönmelerini dilediğim ana kuzularının icraati.

    ama neden biz oraya bayrak dikiyoruz, onu anlamıyorum.

    ha bir de başıma bir iş gelmeyecekse söyleyeyim; günlerdir girdik giriyoruz aha ucunu soktuk diye oyalayıp tam 18mart çanakkale zaferinin yıldönümünde "afrin'e girdik" diye boy göstermek? ben de bu iktidarın kafasını azıcık anladıysam bu tarih tesadüfünün(??!!) arkasında ciddi plan program var.
  • elbette bir zaferin nişanesidir, amma velakin o bayrağın dalgalanması türkiye'nin terörle mücadele etme davasına darbe indirebilir.

    şimdi ruslar, suriye merkezi hükümeti ağzıyla çok sert bir açıklama yapacak, batılılar kınama mesajları yağdıracaktır.

    sembolik olarak bayrak çekilip sonrasında indirilseydi daha akıllıca olurdu, zira o operasyon fıratın doğusuna doğru devam etme mecburiyetinde.

    bu bayrak hadisesi umarım operasyonun devamını sekteye uğratmaz, işgalci gibi görünmemek gerekir
  • afrin'in temizliginin 18 mart'a denk gelmesi tesaduf olmayabilir. eger tesaduf degilse bu elestiri degil, tebrik sebebidir. operasyonun ismi, harekata baslarken 72 jetin ayni anda havalanmasi, 18 mart, 57 derken mukemmel bir strateji goruyorum ben ortada. curuk elmalarin ayiklandigi bir tsk'yla kimse bas edemez. yakip yikmadan tertemiz bir sekilde afrin'i gercek sahiplerine teslim ediyoruz.

    ek: ustteki paragrafi yukarida bir yaziya cevaben yazmistim. konuyla ilgili de sunu soyleyeyim; alinan yerlere turk bayragiyla beraber ozgur suriye ordusu'nun bayragi da dikiliyor. bizim bayragimizin orada olmasinin temek sebebi dusman uzerinde bir etki olusturmak. yani diyoruz ki buraya tekrar gelirsen bu bayragi indirmen gerekir, kolay mi? sikiysa gel.
  • yoksa...

    82 afrin ?
  • türk ordusunun şanlı zaferi sonrasi gerçekleşen hadisedir.
    sözlükteki bilimum vatan haini şerefsiz köpeğe kapak olması dileğiyle.

    sen unutursan biz hatırlatırız...
    günün anlam ve önemine ithafen;
    https://youtu.be/ws1bmnlpa9e
hesabın var mı? giriş yap