• iksv salon'da düzenlenecek olan konserdir. iki gün sürecek. muhtemelen salon çok küçük olduğundan ve katılım çok olacağından iki güne bölmüşler konseri. perşembe ve cuma akşamı konser gerçekleşecek. biletleri yine çok uygun 25 ve 35 tl. ancak 25 tl'lik öğrenci bileti kalmamış olabilir.

    http://www.biletix.com/etkinlik/pqt14/istanbul/tr

    --- spoiler ---

    danimarkalı indie-pop müzisyeni ve şarkı yazarı fallulah, 19 ve 20 aralık'ta salon'da

    ilk albümü the black cat neighborhood (2010) ile danimarka'da büyük beğeni toplayan fallulah, albümle danimarka grammy ödülleri'ne altı kategoride aday oldu, ikisini kazandı. 2011'de ülkesindeki tüm büyük festivallerde sahneye çıkan müzisyen daha sonra almanya, fransa ve ingiltere'de performanslar sergiledi. merakla beklenen ikinci albümü escapism önümüzdeki günlerde yayımlanacak. bu albümden ilk single'ı "superfishyality" adlı şarkısı çoktan dillere dolandı.
    --- spoiler ---

    konsere 19 aralık'ta giderseniz: ergenliğinden çıkmış olgun beyefendi ve hanımefendiler konsere gelir. sakince müzik dinlenir. sağa sola sallanılır. konserden önce ve sonra tanımadığınız insanlarla bir bara gibip sohbet edebilirsiniz (gidip bar tuvaletinde öpüşmezsiniz).

    konsere 20 aralık'ta giderseniz: kimlikteki yaşı 24 olup zeka yaşı 16 olan ergenlerle fallulah dinlemeye çalışırsınız. ama bağırış, çağırış ve laf atmalardan ötürü konseri dinleyemezsiniz. bol bol tacize uğrarsınız. ahlaksız teklifler alırsınız. rakı-votka-şarap-bira içip üzerinize kusan tipler olur, kavga çıkar. müzik keyfinizin içine edilir.
  • 20 aralik tarihli konserinde fallulah denilen danimarkali muzisyenin aslinda bizden birisi oldugunu hissettim. biz derken soyle yani: al yanakli, iri, surekli oynak bir hatundu kendisi. enerjisi hic bitmedi. tiklim tikis haldeki salon iksv'de insanlari dans ettirmeye ant icmiscesine, hareketli sarkilarini arka arkaya siraladi. enerjisini izleyicilere cok iyi bir sekilde yansitti: cuma gunu, haftaicinin yorgunlugu vesair demeksizin herkes ufak ufak kipirdaniyordu. bir de o sarki sozlerine dikkat edilirse, bu enerjik ve sevimli kiz aslinda baya dertli. daha dogrusu kizgin. ama omrumde gordugum en sevimli kizginlikti fallulah'taki.
  • (bkz: spoonerism)
  • fetullah ne alaka .s
  • (bkz: 17-25 aralık fethullah konseri) yıl dönümü ile kesişen konser
hesabın var mı? giriş yap