• saat 17:00'da adana istasyon meydanı'nda başlayacak olan miting.

    sabah erken saatlerde çevre ilçelere onlarca belediye otobüsü yollamışlar bile. meydanda 1 milyon kişi var dersiniz kim bilecek amk?

    şu anda bizim apartmanın önünde 12 otobüs var.

    https://s2.eksiup.com/2c9a8a89451.png

    yer: kozan
    nüfus: 120.000
  • dusun ki aktroller bile gelip basligina yazmamis.
    biri rating mi demisti?
  • 17:00 dediler hala başlamadı. neyi bekliyor? hava durumu bitsin diye mi bekliyor acaba?
  • reyis sanki hızı 1.5'e almış gibi hızlandırılmış konuşuyor. "aaaaaah benim x kardeşlerim" derken bile hızlı geçiyor bir garip tempo ile geçiyor miting.

    edit:
    --- spoiler ---
    çocuklarınızı beyinizi alacaksınız yanınıza beraberce millet bahçesinde yuvarlanacaksınız.
    --- spoiler ---
    bunu dedi 3 saniye sonra "şehit yakınlarına gazi yakınlarına yardımlara" falan geçti.. harbi bir garip hızlı gidiyor lan.. akşam yemek sözü falan mı var nedir
  • prompterin hizini 1.5x e getirmisler gibi duran meeting.
  • millet bahçelerinde yatıp yuvarlanacaksınız ne amk ya. bu vaat mi gerçekten? olm kahkaha atıyorum bu nasıl bir seçim vaadidir. danışmanları mı trollüyor bunu? beyler şunu cumhurbaşkanı vaadediyor tekrar bi okuyun: "millet bahçelerinde yatıp yuvarlanacaksınız." hahahaha amnskym bu ne harbiden kafayı yicem.
  • parkta yuvarlanıp, kıraathanede kek, çay keyfi yapacağımızı müjdeleyen miting.
  • erdoğan oldu olası adana'yı sevmez. referandumlarda adana'dan asla istediğini alamamıştır. seçimlerde akp 1. çıktığı zamanlarda ancak
    %30'u bulabilmiştir. diğer iller gibi %60'ları bulamıştır. bu nedenle adana'ya gıcıktır. bu nedenle adana'ya doğru düzgün yol bile yapmamıştır.
  • adana'ya havalimanı yapacakmış. bana çok ilginç geldi.

    çiftçi kan ağlamıyormuş. kalabalık yuhladı bu iddiayı, içim acıdı doğrusu. özellikle adanalı eş dosttan, çukurova'da tarımsal faaliyetlerin ne yöne doğru evrildiğini dinledikten sonra, izleyici "kütlesinin" yuhlaması içimi acıttı.

    muhalefet, şehir hastanelerini yıkacakmış. üşenmedim araştırdım böyle bir söylemin olup olmadığını, bulamadım. belki de benim beceriksizliğim. bulan olursa görmek isterim. erdoğan kalabalığa "benim adanalı kardeşime hastaneyi çok gördüler" diye bağırdı, kalabalık yine yuhladı. utandım.
hesabın var mı? giriş yap