• serinin son maçı. real 2 maçta çözüm bulamadı bize karşı. euroleague tarihinde hiçbir takım 2-0 yenildikden sonra final four'a kalamadı. fener 5-10 farkla bu maçı alır.
  • eğer real madrid'i birazcık tanıdıysam takım halinde gelmiş geçmiş en büyük çirkefliklerini sergileyecekleri maç olacaktır diye düşünüyorum.

    hakeme çaktırmadan bizimkilere dirsek ve diz atmak, en ufak teması alınca abartılı şekillerde kendilerini yere atmak, sürekli hakemle konuşmak v.b. faaliyetleri bu maçta sık sık görebiliriz. bunlar çare olmazsa çaktırmadan bizimkileri sakatlamak bile isteyebilirler. yapmadıkları iş değil, daha evvel gördük.

    sakin kalalım çocuklar.

    bir de mümkünse gözünüzü seveyim yalnız bırakmayın bizimkileri orada. 100 kişilik taraftarımız bile olsa orada, psikolojik olarak bizi olumlu etkileyecektir.
  • bu maç ve gerekirse de 4. maç için laso ve öğrencilerine naçizane önerimdir; kasmayın. dünkü maçtan sonra istanbul'a dönmeye çok da hevesli olduğunuzu zannetmiyorum. ispanya'da yapacağınız her türlü çirkinliğin size yol-su-elektrik olarak döneceğini, oyunu çirkinleştirmeden de bu tura ortak olamayacağınızı aklınızda tutun. o yüzden zevkini çıkarın gerisini obra, bogdan, kalina, udoh, bobby halleder.
  • real madrid'in takım olarak tüm çirkefliklerini sergileyeceği, hakemlerin de onlardan yana kalmayacağı euroleague play-off serisi 3. maçı.
    takım olarak kendi sahamızda baskı ve mücadeleyi göğüsledik şimdi aynısını orada yapabilir miyiz? bence çok ama çok zayıf bir ihtimal. oyun dışı tüm şartlar aleyhimize olacak, hakem düdükleri içerideki maçlarda hep orantılıydı ama orada öyle olmayacak. seyirci de bir faktör, onlar da istanbul'u gördükten sonra baskı kurmak isteyeceklerdir.

    şahsi fikrim seri isatanbul'a geri gelecek.
  • "real madrid 18 asist yaptı,0 top kaybı,14 hücum arka arkaya sayı buldular,müthiş bir üç sayı yüzdesi ve bir çeyrekte skor 35-14.bunun altından böyle bir seviyede kimse kalkamazdı ama herşey için teşekkürler fenerbahçe ülker,gurur duyabileceğimiz bir takımımız var,buraya gelmeden nikos,jan ve sakat ricky hariç final four tecrübemiz yoktu,artık o da var." demişim 16 mayıs 2015'te.bu alıntıda geçen istatistiklerin peşinde olacak madrid ama umuyorum ki seri bizim süpürmemiz ile neticelenecek ve şampiyonluk hikayeli bir final-four'a yelken açacağız.
  • kannımca real madridid kanırtacağı maçtır.seri'yi 2-2'ye taşıyıp istanbulda turlayacaktır.hala madrid!
  • bu serinin madrid ayağı için tek yorumum şu:
    real eğer evindeki iki maçı da alıp ıstanbul'a 2-2 ile dönebilirse ıstanbul'da bizi bekleyecek son maçtaki hava kesinlikle 2. maçtaki hava olmayacak.umarım iş oraya kalmaz. şu an psikolojik üstünlük bizdeyken bir maçı kesinlikle kazanmamız lazım.
  • dişimizi sıkıp final four kapısını ardına kadar açabileceğimiz maç.

    olur mu? olur.

    vi hef obradoviç, dey dont.
  • #59945590 'deki sonuçlara bakarsak ; deplasmanda oynuyoruz ve hücüm yüzdemiz ilk 2 maça oranla düşecektir. yapmamız gereken en önemli nokta ise, onların kullandığı hücum sayısından en az 5-6 hücum daha fazla yapmamız. ribaundlara, top kayıplarına çok dikkat etmeliyiz. sakin kalalım. hayırlısıyla 4. maça kalmadan fişi çekelim.
  • serinin son maci.
hesabın var mı? giriş yap