• izmir, alsancak, kıbrıs şehitlerindeki bios bar'da gerçekleşecek olan konserdir. izmirlinin replikas özlemini gidereceği konserdir aynı zamanda.
  • kulaklarımdaki uğultunun sebebidir. son albüm "zerre" ağırlıkta olmak üzere, önceki albümlerinden parçalar çalıp, aralarda da deneysel takılıp sevenlerine güzel dakikalar yaşattılar. konserlerinde "seyyah"'ı çalmadıklarını bildiğimiz halde, 3-5 serseri yırttık kendimizi, gene çalmadılar. sağolsunlar.
  • birbirinden kaliteli insanların, enstrümanları ile sahnede devleşmesiydi bu konser. bir soluk gibi geldi, geçti. ifadeler tatlı, müzikler tatlı, adamlar zaten.. geriye kalan imzalı bir adet zerre.
  • beklediğimden çok daha iyi performansla karşılaştığım bir konser oldu. eskilerden bu kadar parça çalmazlar, bu albüm üstünden giderler diye düşünüyordum. birçok güzel eski parçaları olsun, cover olsun, doğaçlama olsun, bu albümden güzel parçalar olsun herbişey çaldılar. ayrıca izmir'e daha sık geleceklerni de öğrendim. onlar da memnun kalmışlar seyirciden.
hesabın var mı? giriş yap