• fenerbahçe başkanı ve yöneticilerinin şike yüzünden ceza alması ve trabzonspor yöneticilerinin beraat etmesi ile camiamıza hayırlı olmasını umduğum, bugün itibarı ile yeniden tescillenmiş durum.

    (bkz: 2 temmuz 2012 şike davası 23. duruşması)

    edit: ağlama melis, hadi git timsaha yat sen.
  • mahkeme kararıyla tescillenmiştir.
  • götlerinden bile gözyaşı çıkanların klavye ile gülüyor gibi yapmalarına neden olan olgudur..

    "gülüüyor musun harbiden şikeci pislik?" diye sorarlar adama.
  • mevzu bahis şampiyonluğu şikecilerin elinden almış, sapını da onlara göndermeyi planlamış türkiye'nin ve anadolu'nun gururu kral takım.
  • arada bir zamanın ötesi entry'ler girdiğim gerçeklik. şimdi yok efendim tff kararı verdi, geçti bor'un pazarı v.s diyeceklerdir. süreç başından beri kupanın sapı falan diyorlar zira. mahkeme kararı sportif kararları bağlamaz da diyecekler. gözden kaçırdıkları bir noktayı hatırlatayım ben sadece. trabzonspor şike davasına zarar gördüğü için müdahil olmuştur ve gün itibariyle verilen kararlara göre trabzonspor şampiyonluk ve kupadan doğan tüm maddi kazançlarını yasal faiziyle fenerbahçe ve/veya tff'den tahsil edebilecektir. bu bağlamda sonuçta cas marifetiyle de olsa kupayı alacağını düşünüyorum. ha ola ki alamadı, alacağı maddi tazminat ve cl'ye katılmasını da sayarsak fenerbahçe'ye kalan kısım harbi harbi sadece tenekesidir kupanın.
  • züğürt tesellisi .
  • bugün trabzonspor resmi sitesinde de dile getirilmiş ve dile getirilmesinde de hukuken hiç bir sakınca olmayan gerçeklik.

    mahkeme kararını tanımayan tff'ye inat, şikecileri utanmadan hala ekranlara çıkaranlara inat, halkı salak yerine koyup başka gündemlerle şikeyi unutturmaya çalışanlara inat...

    yapanların ellerinden, hala daha zoruna gidenin gözlerinden öpüyorum.
  • ıhaıahıahıaha...

    az önce bu başlığı karşımdaki duvara konan sineğe okudum, kendisi katıla katıla gülerek hayata gözlerini yumdu.

    puehueheuheuhe...

    canını yediğimin karadenizlileri. ah siz de olmasanız ne olacak bu esprili komikli hayatımız...

    bir cümledir.
  • bu kadar doğru bir tanım için neden başlık açılmış anlamamamış olmak ile birlikte.
    espri, gülme, alay şekline giren, adaletten söz etmeyen angry birdleri mahkemenin kararından sonra yargıtay'da onasın o zamana anasını da alayını da kanırta kanırta götürecek olan trabzonspor'un son şampiyonluğunu tescil eden güzel bir saptamadır.
  • gerekirse delikanlı gibi, adam gibi, kıvırmadan, geri vites yapmadan, menfaatleri! bahane etmeden cas'a gidilerek tekrardan, yeniden, bir kez daha tasvip edilecek olandır.
hesabın var mı? giriş yap