1080 entry daha
  • esnafın biride çıkmış diyorki; turizm dünyanın her yerinde pahalı. ulan millet buna isyan ediyor işte. türkiye'de yabancıya pahalı değil. tam tersine kendi ülkemde bana pahalı.

    3500 tl ye 5 gün italya tatili yapıyorum aynı paraya antalya'da tatil yapıyorum. yok ama hizmet iyi otel lüks. antalya ile roma yı kıyaslayacaksak zaten sen kaybedeceksin.
  • bu pazar günü, öğle saatlerinde topkapı sarayı'na elimi kolumu sallayarak girdim ve tüm galeri ve bölümleri sıra olmadan gezdim. o kalabalık turist kafileleri artık yok. ortalık arap turistlere kalmış. ciddi anlamda hissediliyor artık.
  • 17.04.2016 tarihinde cnntürk ekranlarında başaran ulusoy özetle dedi ki " yerli turiste indirim falan beklemeyin, aksine fiyatlar yükselecek, çünkü zarardayız "..

    aynı programda kriz olmadığı mealinde açıklamada yaptı, kamu personeline indirim olabileceğini de söyledi.. yani daha bunlar bile emin değil lan. var mı , yok mu tam belli olmayan kriz..
  • antalya ve ilçelerinde nisan ayında dükkanını kapatan esnaf sayısı bir hayli fazla. butik ve giyim üstüne iş yapanlar mallarını toptan parca başı şeklinde satmaya çalışıyorlar.
    oteller çalıştırdıkları sezonluk işçileri henüz çağırmadılar normalde mart ortasi işbaşı yaparlardı.
    nisan ve haziran için cok sayıda esnaf toptancısına dükkan sahibine çek kesmis durumda ve kredi taksitleri var. banka müdürleri kredileri kapatmaları karşılığında büyük indirimler vaad ediyorlar çünkü kredi taksitlerini ödeyemeyeceklerini herkes biliyor .
    antalya tarımdan büyük bir darbe almıştı ve hala almaya devam ediyor fakat turizm krizide işin içine girince bu durumu kaldırması pek mümkün görünmüyor.
  • her gün sol framede görmeyi istediğim kriz.

    bu başlığı görmek size de yaşam sevinci vermiyor mu?

    buna bakanlar buna da baktı:
    (bkz: itfaiye)
    (bkz: hortum)
  • turizmciler haklı, indirim falan beklemeyin. zararlarını çıkarmak için daha çok zam yapmalılar. zam zam zam. bulduklar müşteriyi iyice siksinler ki su vermeye kalkanlar neye uğradığını şaşırsın. hala akıllanmayan kaldıysa çeksin cezasını.

    biz turizmcilerin indirimini değil acı içinde kıvranmalarını bekliyoruz. su veren itfaiyenin. amin.
  • düzenlenen panellerle etkileri ve çözüm önerileri tartışılan konudur.

    panel
  • ortadoğuyu karıştırırken, "iran zaten sixteen sene abd ile öpüşüp barışmaz hacıt ben en iyisi birazcık daha para aklıyım" düşüncesi elinde patlayınca ya nolacağdı ya?

    uzun adam fisting hayranı ilkokul terk turizmciler (işçi sınıfını ayrı tutarak söylüyorum) şimdi de milleti için milletini sikmeye yelteniyor. yer mi bunları anadolu çocuğu? gidin çok sevdiğiniz suriyelileri ağırlayın parasını da 3c sınıfından bilal arkadaşımız ödesin
  • #60002940

    "kapalıçarşı esnafı"

    10 yılım geçti. bilmeyenler için yazıyorum. bu esnaf var ya, nasıl bir esnaftır biliyor musunuz! dükkanına giren turiste bir çaydanlık takımı için 800 lira fiyat çeker. turist onu alıp çıktığında 200 lira ödemiştir ve esnaf en az %150 para kazanmıştır. esnafa bak esnafa!
1628 entry daha
hesabın var mı? giriş yap