• son iki yılın takımı inşallah olur.
  • ''bu sene o sene bundan sonra her sene'' tabiki beşiktaşk
  • beşiktaş yıldırım demirören, rte faktörü ile şampiyon olur.
    beşiktaşın yeni sloganı ise "bağırın ulan tayyip erdoğan çok yaşa diye".
  • anketi doldurur doldurmaz benim gibi beşiktaş diyenlerin sayısının hızla artıyor olduğunu gördüm.aklın yolu bir ne de olsa.not:bundan sonra her sene
  • aykut takımı yarışa sokar.
    başakşehir yine abdullah avcı ile iş yapar.
    beşiktaş kaldığı yerden devam eder.
    trabzon şampiyon takımı belirler.
    bursa küme düşer.
    galatasaraydan bi sik olmaz.
  • sonucu belli bu yarışta kimin şampiyon olduğunun ya da olacağının ne önemi var?

    tahminim beşiktaş şampiyon olamaz.
  • daha lig başlamadan a milli takım, arda turan, fatih terim diğer yandan şenol imzaladı imzalayacak transfer dedikoduları derken kaos ortamı çok güzel yaratıldı. buralar daha da karışır vaziyet almayın sizle ilgisi yok fenerbahçe böyle ortamlarda hep başarılı olmuştur. bana fener şampiyon olur gibi gelüü

    ali lukunkuspor
  • tarihi, kökleri ve mazisi olan şehir takımları alt liglerde sürünürken adının başına eğreti bir süper sıfatı iliştirilmiş, iktidar beslemesi belediye takımlarıyla dolduruılmuş ligde kim şampiyon olmuş ne önemi var!
  • gençlerbirliği dedik ama yine 9. olacak
  • gelecek sene icin basaksehir resmen korkutucu bir takim oldu, anadolu kulüpleri icin de söylenecek sey, takim halinde oynarken 2-3 tane beklenmedik yurtdisi ismiyle karsimiza cikmaya basladilar. anadolu kulüplerinde bir tek klise trabzon'un yarim sezonluk atisi var. puan kaybettirmesi en olasi iki takim zaten trabzon ve basaksehir.

    gel gelelim galatasaray ve fenerbahce'ye, galatasaray tam bir kapali kutu, cok isim degisecek, oyun düzeni lig yarisi hicbir sey bilemiyorum, transfer döneminin verimi bile su an icin etken. takviye degil düzen degistiriyorlar; ama lig yarisini cok ciddiye alacaklar bu sefer. fenerbahce'yse bir baska oyun düzeni degistirecek ekip, uzun soluklu yarislarda güclü 2-3 takviye gerceklesecek ve bu sefer oyuncu performanslari da artacak. zor maclarin cogunu alirlar ve sampiyon olma sanslari yüksek. (bu da kim olabilir cevaplarindan biri.)

    2 senelik assolist besiktas'in da rotasyonla birlikte gecen seneki seviyede tutulmasi ve yine sadece lige odaklanmasi lazim; ama bu sefer rakipleri erken düsmeyecektir. büyük maclarda büyük kayiplar yasayabilir. senol da yoruldu diyebiliriz, aykut'un ilk döneminin bitis nedenlerinden biri bu yorgunluktu.
hesabın var mı? giriş yap