• kötü dans etmeleri dışında neden utandırdığını anlamadığım olaydır. jandarma oldukları için daha disiplinli olup daha çok çalışmış olmaları bekleniyorsa anlarım, ama diğer türlü "jandarma dans etmez" yaklaşımı söz konusuysa asıl utanması gerekenin kim olduğu büyük bir tartışma konusudur.

    edit: itibar öyle dans etmekle falan zedelenmez, kusura bakmayın. tamamen gösteriş peşindesiniz. itibar askerlerinin kafasına çuval geçirilmesine rağmen devlet adamların ses çıkaramadığında, ordunun üst kademesindeki komutanlarını haksız yere hapse tıktığında, verilen binlerce şehide rağmen teröristler davul zurnayla karşılandığında, tüm askeriyeye yerleştirdiğin cemaatçiler sana karşı darbe girişimi yapıp da 250'den fazla vatandaşını öldürdüğünde, bu vatandaşlar gariban erlerin boğazını kestiğinde zedelenir.
  • bedelli parasi verip yirtamamis gariban mehmetlerin eglencesi. abartmayin. kislaya kamerali tel sokup video cekmisler. neyse cezalari alirlar.

    edit: jandarmada yukumlu er yok yazan provakatif yavşaklara kafam girsin. iki satir google a yazmaya usenmek degil sizinki. derdiniz baska.

    jandarmada yukumlu askerlerin durumu
  • edit: hemen damlamış "amerikan ordusunda oluncacı"lar. yahu kardeşim, af edersiniz zikeyim amerikan ordusunu. bana ne amerikan ordusundan. ben her şeyimi onlara göre mi ayarlamak zorundayım. dingonun ahırı mı amk orası. kimse askerlerimiz eğlenmesin demiyor. o üniforma üzerinde iken saçma salak hareketler yapıp herkese yayamazsın. yok rakı keyfi, yok hatun görünce biz, yok çok emek verdim ne olur beğenin bu videoyu falan yazmış bir çoğu bir de. bence direk bu videolar silinmeli btk tarafından. işin bir de istihbarata karşı koyma * boyutu var oraya hiç girmeyeyim zaten.

    entry buradan başlıyordu.

    daha bugün tik tok başlığına şu entryi yazarak durumdan rahatsızlığımı belirtmiştim. ben görüntüleri paylaşmak istemedim ama görüyorum ki yayılmaya başlamış.

    bence tsk acilen bunun önünü almalı. aşağıda birkaç görüntü paylaşacağım haksız mıyım siz karar verin.

    video 1

    video 2

    video 3

    video 4

    video 5 *

    daha çok var ama paylaşmaya vaktim yok.

    kimse ne var bunda demesin. sen ıq düşüren videonu o üniformayı çıkar öyle çek. benim ordumun itibarını zedeleme.

    burada aslında beş günlük askere neden müebbet verilemeyeceğini de anlamış bulunuyoruz. malzeme bu kadar. bence şu adamlara darbe nedir diye sorsan yarısı bilmezdi 15 temmuzdan önce.
  • isveç ordusu harlem shake yaparken "ovv yeah. işte medeniyet doostum" diyen tipler iki figürlü dans eden jandarmayı görünce "wowow rezalet" diyor.
  • ahahah eğlendirmiştir akşam akşam..gençler çekmiş eğlenmiş ulan size ne diyerek 1 adım ileri taşıyorum.. sizden başka kimsenin eğlenmeye gülmeye hakkı yok dimi..
  • jandarmalar uzmanlar eğleniyor bunda sorun su
    uniforma ile bunu yapmaları
    asıl problem subayların yürüyüşü konulu video
    şaka olsa gerek
  • şiddet, rüşvet vs. görüntülerle karşılaşacağımı zannederek açtığım görüntülerdir. kardeş, kafayı mı yediniz? tik tok reklamı mı yapıyorsunuz anlamadım ki ?? gülen, güldüren insandan zarar gelmez. siz kendinizden utanın.
  • komik duruyor sacma duruyor onun disinda gerçekten bir sıkıntı yok. eğlenecekler tabi. jandarmanın nasıl çalıştığını bilemezsiniz. kendilerince eğlenmişler ne güzel. üniformalar gerçekten cok kotu ona bisey diyemem tabi.
  • amerikan ordusunu ele alalım;
    https://www.youtube.com/watch?v=tq9ba_cqfqw söz konusu rezillik.

    aynı amerikan ordusu afganistanda mayına basan askerine 20 dk içinde ambulans helikopter gönderip alır ahanda kanıtı;
    https://www.youtube.com/watch?v=gln1qdotap4

    utanılması gereken şey askerlerin dans etmesi değil, aktütün karakolunu bastıklarında 2 gün müdahale edilememesidir.
  • askerliğimi 6 ay önce jandarma kısa dönem er olarak yaptım
    çarşı izninden koşarak gelip direk nöbete geçtiğimi iyi bilirim
    6 saat nöbet tutup ardından devriyeye çıktığım günlerde oldu
    bu arkadaşların bu tür eğlencelerini anlayışlı olmak gerek
    sürekli mesai halindeler bir haftasonları bile yok genellikle
hesabın var mı? giriş yap