• fenerbahçe olacaktır.

    sistem 6 sene üst üste şampiyon olamamış bir fenerbahçe’yi kaldırmaz.
  • trabzonspor iyi kadro kurmuş olsa da çabuk dağılmaya yatkın gibi duruyor. derbilerde ki performansları göz önüne alınınca rakiplerinin gerisinde kalır. birde avrupa kupalarında mücadele edecek olmaları takımı yıpratacaktır.
    .
    beşiktaş geçen seneye oranla bence daha kalitesiz kadro kurdu. 3.lük için yarışırlar.
    .
    galatasarayı taraftarı yüzünden sevmesem de 2000 yılında sokaklara dökülmüş fenerbahçe taraftarıyım. kadro olarak çok üst düzey olmasalar da falcao ile birlikte iyi bir hava yakalayabilirler.şampiyonlar liginde gruptan çıkma başarısı gösterirlerse lig arka planda kalabilir. yada uefa kupasında başarı yakalama noktasında aynı senaryo olabilir.
    .
    fenerbahçe muazzam kadro kurmada da mücadele edecek bir takım kurdu. yeni transfer ile birlikte yukarı bir ivme yakalayabilirler.derbi performansları ile rakiplerine göre biraz daha başarılı sayılırlar. rakiplerinin avrupa yorgunluklarını lehlerine çevirirse avantaj sağlayabilirler.
    .
    taraftar olarak her maç rakibimize laf atmaya devam edeceğiz. hakemler konuşulmaya devam edecektir. bol şikeli muhabbetler dönecektir. uzun, yıllardır özlenen şampiyonluk için 1 adım fenerbahçe daha yakın duruyor gibi.
  • bir anadolu takımının şampiyon olmasını isterim bu sezon. ha diyeceksiniz ki, şampiyon olacak da ne yapacak avrupa'da. evet doğru, şansı zor olacak. yakın zamanda bursaspor örneği var malum. ama olsun. bu sene 3 büyükler o kadar transfere, o kadar harcanan paraya rağmen o kadar kötü ki, şöyle adam akıllı bir anadolu kulübü şampiyon olsun da hem büyük takımlar gününü görsün, hem de şampiyon olacak anadolu takımı sükse yapsın, takımı destekleyen şehir halkı için cümbüş olsun.
  • bu sene en güçlü aday ve hakeden fenerbahçe'dir. fenerbahçe'nin güle oynaya şampiyonluğa gitmemesi için önce gs sonra ts yine bazı çevreler tarafından sonuna kadar desteklenecektir.
    sağlamasını şöyle yapın, gs'nin şampiyonluk umutları azalınca, gözle görülür şekilde hakemler yanlı ve göstere göstere ts lehine kararlar vermeye başlayacaklar.
    tek hedefleri var, fb olmasın kim olursa olsun.
    hepinizi yeneceğiz.
  • tahminimce:

    sampiyonluk yarisi galatasaray ve trabzonspor arasinda gececektir. 73 puan alan sampiyon olur. hatta 72 puan ve ikili averaja kalabilir.

    ucunculuk yarisi da fenerbahce ve basaksehir arasinda gececektir. 69 puan alan ucuncu olacak

    besincilik yarisi da alanyaspor ve sivasspor arasinda gececek. 63-66 puan araliginda.

    besiktas 59 puanla altinci olacaktir.
  • sezon iptal edilip 21 yıl sonra kadıköy'de aldığımız galibiyet yalan olmasın da isterlerse fenerbahçe'yi şampiyon ilan etsinler..
hesabın var mı? giriş yap